Murdock start nieuw partyconcept in Café d'Anvers

Door gazmask_ |
Geplaatst op 12/01/2011

Door / Op 12/01/2011 / 5 Reacties

Café D'Anvers krijgt er een uniek maandelijks partyconcept bij: Starlight. Woensdag 2 februari organiseert Radar Records haar eerste editie met enkele interessante namen. Naast residents Murdock en Netsky mag je onder andere KG en Bonafide & Alert achter de draaitafels verwachten. Zelfs Buscemi brengt een exclusieve drum 'n bass- en dubstepset en er is nog meer: Radar Records releast die avond ook een nieuwe 12": Radar Remixes Part 1.

De nieuwe 12" bevat twee Belgische toptracks, geremixed door twee befaamde producers:
Shameboy: "Strobot" (Netsky rmx)
Buscemi: "Seaside" (KG rmx)

Reden genoeg om organisator Murdock enkele vraagjes te stellen!

 

 

 

 

 

 


Fuzz-magazine - gazmask:  Murdock, elke eerste woensdag van de maand organiseer je een nieuw concept, Starlight, in Café d'Anvers. wat mogen we precies verwachten?

Murdock: Ik ben resident, samen met Netsky die je, als hij niet in het buitenland zit, steeds achter de decks mag verwachten - of hij nu op de flyer staat of niet! Daarnaast gaan we voor de beste internationale drum 'n bass-dj's, maar ook dubsteppers en graag ook veel speciale gevallen zoals de dnb- en dubstepset van Buscemi op de eerste editie. Er zullen ook nog releaseparty's tussen zitten en op het balkon (de tweede zaal) wordt er all-round gefunkt door Howie Dunham (a.k.a. DJ Buzz en bekend van Howie & Linn) en jong talent: Whizz Kidz. De prijs is enorm laag: 5 euro voor de early bird tickets!
 

Fuzz-magazine - gazmask:  Probeer je een andere weg in te slaan of zoek je wat afwisseling tussen de grotere events zoals Radar en Rampage?

Murdock: Ik hou heel erg van het clubgevoel en er was grote vraag naar iets dat door de week zou plaatsvinden.

Fuzz-magazine - gazmask:  Waarom is de voorkeur gegaan naar Café d'Anvers, een club die niet snel gelinkt wordt aan drum 'n bass?

Murdock: Ik beschouw het een beetje als mijn missie om drum 'n bass en dubstep weg te halen uit de kelders, de krochten of de vochtige bunkers (alhoewel die soms ook enorme charme hebben!) en de muziek meer te plaatsen waar er leuke verlichting, een straffe soundsystem, een goed voorziene bar etc. voorzien is én waar meisjes zich graag voor opkleden!

Daarnaast was ik op zoek naar een locatie om de releaseparty te doen van de nieuwe 12" vinylmaxi op Radar Records, en Café d'Anvers bleek vragende partij.

Fuzz-Magazine - gazmask:  Ook de kleine room, Brooklyn Balcony, opent zijn deuren tijdens Starlight. De combinatie drum 'n bass en dubstep lijken tegenwoordig vanzelfsprekend op events, maar jij kiest toch voor een ander muziekgenre?

Murdock: Er zal in de Main Room regelmatig dubstep passeren, dus het leek logisch om iets anders te doen in de tweede room. De hoeveelheid mensen die tegenwoordig geïnteresseerd zijn in drum 'n bass én dubstep is zo groot dat er zeker ook heel wat volk tussen zit die graag ook iets anders lusten: zij kunnen dan terecht bij de electro, de pop, de hiphop, funk en house in de tweede zaal.

Main Room

Netsky (Hospital Records, Radar Records)

Buscemi (Exclusive drum 'n bass/dubstep set)

Murdock (Radar Records)

KG (Talkin Beatz, Radar Records) [UK]

Bonafide & Alert (Laundry Day)

Brooklyn Balcony

Howie Dunham (Howie & Linn)

Whizz Kidz (MSMD, Electrico)

De deuren openen om 22u en sluiten om 6u, meer informatie vind je op de website van Café d'Anvers of de eventpagina.

Vroege vogels betalen slechts 5 euro (tot en met 15 januari, exclusief 1 euro reserveringskosten), na 15 januari betaal je 7 euro (exclusief 1 euro reserveringskosten). Tickets zijn online beschikbaar en in alle Free Record Shop-filialen

 

5 reactiesop"Murdock start nieuw partyconcept in Café d'Anvers"

afbeelding van Jolieeeeeeen

Door Jolieeeeeeen op 12 januari, 2011 - 19:04

wooow hele goeie name! en da net op mijne verjaardag.. :p

afbeelding van Michiel.

Door Michiel. op 12 januari, 2011 - 20:23

voor die prijs en die namen kanje volgens mij nie missen!

afbeelding van eskimo55

Door eskimo55 op 13 januari, 2011 - 19:47

Zo goedkoop voor zo een goeie namen :) jammer dat wij donderdag nog naar school moeten en dat woensdag borgore passeert in turnhout :)

afbeelding van Tonc91

Door Tonc91 op 14 januari, 2011 - 11:08

5 euro early bird tickets zijn wel echt goedkoop!!

het valt me trouwens op dat er (gelukkig) steeds meet dnb en dubstep staat op fuzz :D

afbeelding van gazmask_

Door gazmask_ op 14 januari, 2011 - 16:13

't was inderaad broodnodig dat het niveau wat werd opgekrikt ;) :D