Het derde kwartet bangers All That Fuzz Pt.3 compilatie

Door fosco13 |
Geplaatst op 31/03/2011

Door / Op 31/03/2011 / 7 Reacties

Na de eerste en de tweede lading previews, zijn we hier alweer met vier exclusieve tracks voor jullie om voor te beluisteren. De gelukkige artiesten van vandaag zijn nummers 9 tot 12 op onze compilatie. Van hun namen klinkt de ene al bekender dan de andere, maar allemaal zijn het exclusieve pareltjes van electrotracks. Zijn jullie alvast benieuwd?

9.  Crunkd - Gangster (Original Mix)

Crunkd is een Amsterdams duo bestaande uit Hernán Ambrogi en Gianni Marino. Zij zijn al geruime tijd aan het timmeren aan hun weg omhoog in het electrowereldje, vooral met remixes en dj-sets, maar pas nu brengen ze hun eerste release uit. Op Fuzz Magazine mogen we dan ook hun eerste track Gangster aankondigen voor onze compilatie, afkomstig vanop hun gelijknamige EP. Het nummer zelf bestaat uit een stompende beat met een vocal die herhaaldelijk het mantra "I Can't Stop" predikt. En stoppen met bewegen zul je ook niet doen met Gangster.

Crunkd - Gangster (Original Mix) by FuzzMagazine

 

10. GSUS! & Dead Cat Bounce - Catacombs (Original Mix)

GSUS! is een Belgisch trio dat al snel naam maakte in het electrotrash genre. De drie, Glenn Codiroli, Cédric Christiaens en Thibaud Dehuit. Ze maakten al een mix voor OMGITM en worden vaak gedraaid door Belgische toppers als Gtronic, Modek,en The Oddword. Voor deze single, die exclusief op onze compilatie zal te horen zijn, werkte het drietal samen met Dead Cat Bounce, a.k.a. het duo Antoine Lanneluc en Filippo Gorla. Dit jonge Frans-Italiaanse duo produceert electro met een unieke touch en maakte al tracks voor onder meer CRUX Records. Catacombs is een pompende electrotrack die opbouwt naar een melodieus intermezzo en vandaar terug helemaal verder knalt.

GSUS! & Dead Cat Bounce - Catacombs (Original Mix) by FuzzMagazine

 

11. Ntology - Pulse (Original Mix)

Kenny Van den Eynde is niet alleen bekend als één van de twee mannen achter PANDAmic, een heavy bass electroduo, maar ook van zijn soloproject Ntology. Deze producer uit Lommel kreeg als steun van onder meer Beat & Bang, Pelussje en X-ettl. Zijn exclusieve track voor op onze compilatie heet Pulse en is een bom van een plaat!

 Ntology - Pulse (Original Mix) by FuzzMagazine

 

12  Plastic Operator - Home 0207 (Hermanos Inglesos RMX Part 2)

Plastic Operator is een Belgisch-Candees duo, waarbij Pieter Van Dessel de vocals voor zijn rekening neemt en Mathieu Gendreau de electronica bedient. Zij zijn al sinds 2001 actief in de muziekwereld. Het nummer Home 0207 vanop hun album Different Places kwam reeds in 2008 uit, maar kreeg bijlange na niet de aandacht die het verdiende. Gelukkige waren de bezige bijen van Hermanos Inglesos er als de kippen bij om dit nummer nog geschikter te maken voor de dansvloer. In plaats van één remix, maakten ze er direct twee. Pt. 2 is de hardste van de twee en dus ook de meest geschikte om zijn mannetje te staan tussen het andere electrogeweld op onze compilatie.

Plastic Operator - Home 0207 (Hermanos Inglesos Remix) by FuzzMagazine

Ondertussen begint de tracklist van onze compilatie al stevig vorm aan te nemen. Stay tuned tot 9 april en dan kunnen jullie de volledige cd gratis downloaden, hier op Fuzz Magazine!

All That Fuzz Pt.3 by FuzzMagazine

7 reactiesop"Het derde kwartet bangers All That Fuzz Pt.3 compilatie"

afbeelding van Raveolution

Door Raveolution op 31 maart, 2011 - 21:42

zalig! damn zo lang nog voor volledige release :p but it's worth it!

Rave Is King

afbeelding van Sidney Ameel

Door Sidney Ameel op 31 maart, 2011 - 21:57

Nog zo lang? Volgende week zaterdag it's out! laugh

Let there be... FUZZ!

afbeelding van biscuit

Door biscuit op 1 april, 2011 - 13:26

Wel veel dikke sounds, maar het is wel allemaal in dezelfde stijl. Ik kijk er wel naar uit ;)
afbeelding van Beatbouncers

Door Beatbouncers op 1 april, 2011 - 19:15

lookin' good !

www.beatbouncers.net

facebook.com/beatbouncers

afbeelding van Degeens

Door Degeens op 2 april, 2011 - 10:38

Ik hou Ntology al een tijdje in het oog, die gaat nog ver geraken denk ik ;)
afbeelding van Raveolution

Door Raveolution op 2 april, 2011 - 23:44

ik vind da lang haha xd

Rave Is King

afbeelding van Ntology

Door Ntology op 3 april, 2011 - 18:46

( wink ;P )