Fuzz Magazine #004 - Maxim Lany

Door fosco13 |
Geplaatst op 03/06/2012

Door / Op 03/06/2012 / 0 Reacties

In mei leggen alle vogels een ei, zegt het spreekwoord, maar voor ons heeft dat ei toch een andere betekenis. Met de vierde uitgave van ons digitale magazine slaan we namelijk een heel andere weg in: voor de eerste keer implementeren we audio- en videoclips bij onze artikels. Blikvangers in deze uitgave zijn Maxim Lany, een hele rist onderzoekartikels en natuurlijk de obligatoire reviews van de nieuwste releases.

Hier volgt nog een kleine gebruiksaanwijzing om met Calaméo te werken. Je kan het digitale magazine openen door hieronder op de cover te klikken (niet op het pijltje) of op de titel boven de cover. Onderaan staat een slider met het getal 1 op, deze moet je naar rechts verschuiven om naar andere pagina's te gaan. In de inhoudsopgave op pagina 4 en 5 kan je meteen naar een artikel gaan door op de titel te klikken. Je kan niets lezen want het lettertype is te klein? Geen probleem, scroll gewoon via je middelste muisknop, op die manier zoom je in en uit. Heb je die muisknop niet, gebruik dan het loepje bovenaan. Bij de artikels met een videoweergave kan je de YouTube-clips rechtsreeks afspelen. Hetzelfde geldt ook voor de audioclips bij de artikels en de reviews. Op die manier hopen we jullie nog meer een multimedia-ervaring aan te bieden. 

Dit magazine is ook het eerste dat geschikt is om te lezen op een iPhone of iPad. Natuurlijk kan je ook gewoon de PDF-versie downloaden of het bekijken in eender welke webbrowser. Veel leesgenot!

Geïnteresseerde adverteerders mogen ons nog steeds contacteren via onze Facebook of de website.