Shameboy in tha remix with Stromae, Boemklatsch, Mahler en Magnus

Door Sidney Ameel |
Geplaatst op 05/08/2010

Door / Op 05/08/2010 / 5 Reacties

Shameboy krijgt overal lof over hun set op Werchter dit jaar. Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn dit jaar... Nu, het duo is aan het remixen geslagen; iets wat we niet gewoon zijn van de bescheiden jongens. We geven jullie een kort overzicht verder in het bericht.

De eerste track is wel één van de bekendste. Geen uur gaat voorbij of Alors On Danse wordt wel ergens op de radio gedraait. Een uniek nummer die toch nog op z'n Shameboy's geremixed werd.

 

De tweede en misschien wel de hardste remix van hun remixen is Nukes of Hazard van Boemklatsch. Persoonlijk mijn favoriete remix van hen.

 

De remix van Mahler's Resurrection lijkt wel een zachte kopie qua sound van hun eigen Vultures. Wat goedkoop als je het mij vraagt, maar toch een goeie productie.

 

De laatste remix is van Magnus. Volgens mij de track met echt het meeste dance-gehalte. Vooral met de sterke vocals en strakke beat.

 

5 reactiesop"Shameboy in tha remix with Stromae, Boemklatsch, Mahler en Magnus"

afbeelding van harmpii

Door harmpii op 5 augustus, 2010 - 11:43

we kunnen de liedjes blijkbaar nie beluisteren, dr sta wel een klein kotje me een puntje in
afbeelding van harmpii

Door harmpii op 5 augustus, 2010 - 11:43

aaah, nu werket wel! :D
afbeelding van harmpii

Door harmpii op 5 augustus, 2010 - 11:50

die remix van Nukes of Hazard is inderdaad dn besten! wel jammer da et naar et einde toe beetje eenzijdig wordt.. Ook die remix van Magnus is nie mis, strakke vocals! Wel een beetje aan de rustige kant wel vind ik..
afbeelding van igiveyoubass

Door igiveyoubass op 5 augustus, 2010 - 11:54

oei eigenlijk vond ik ze op werchter vrij saai...

afbeelding van Sidney Ameel

Door Sidney Ameel op 5 augustus, 2010 - 12:20

Ja Soundcloud doet soms wel eens moeilijk. En van Werchter; ik heb nochtans verschillende positieve reacties gehoord van hun set

Let there be... FUZZ!