Ajapai

Win een duoticket voor Once Upon A Festival @ Kasteel van Laarne (13-14/04)

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april gaat op de unieke locatie van het Kasteel in Laarne de derde editie van Once Upon A Festival door. Op de line-up van dit tweedaagse festijn staan onder meer grote internationale namen als Parov Stelar, Prefuse 73Slagsmålsklubben, Luke Vibert, Ajapai, Nathan Fake, Marc Houle en Speedy J, naast Belgische toppers als Spacid, Tito & Echo Virus, Eptic, Science en Title. Wil je dit festival eens meemaken, speel dan zeker mee met onze wedstrijd en maak kans op één van onze twee duotickets!

zo, 04/08/2012 - 12:00

Videoreportage Elements Festival

Met namen als ajapaiSKisM en Cookie Monsta vs. FuntCase kon het niet anders dan dat het Elements Festival een groot succes zou worden. Fuzz Magazine was dan ook aanwezig om de bezoekers en de artiesten tijdens dit Brugse festival op film vast te leggen. Hoe de feestelijkheden eraan toegingen kan je dan ook bekijken in onze videoreportage. 

Ajapai veroverde Springtime Festival 2011

De Japanner Ajapai heeft ongetwijfeld enkele duizenden nieuwe fans bij na zijn destructieve doortocht in het rustige dorpje Halen tijdens de vierde editie van Springtime Festival. Ook de Facebookpagina van het festival werd dagenlang na afloop vol gespamd door festivalgangers die de Japanner als koning Springtime bestempelden. Als je er niet bij was, kun je zelf een oordeel vellen na deze kleine compilatie.

Line-up Springtime Festival 2011 bekend

In 2010 zakten 4.500 sympathisanten af naar Halen om Springtime festival mee te maken. De organisatie wilt met de vierde editie in 2011 alleen maar beter doen. De line-up voor 14 mei staat al vast.  En laten we zeggen dat Springtime, naast het traditionele main stage, zich zal richten op Dubstep/Drum and Bass. Lees verder om te begrijpen wat ik bedoel.

Main Stage:

Crux Da House levert zijn tweede Greatest Hits af

Door Sidney Ameel / 29/04/2010 / In Ajapai DJ Manaia Stereoheroes The Bulgarian Blatta & Inesha Gigi Barocco Doc Trashz Pink A Pad's Sawgood DJ Attention Mightyfools Shax Urchins Shock & Awe Jeff Doubleu Pance Party Alias 2 Fat 2 Mellow Da Carrot The Boomzers Kick-Oh Bryan Cox Heds /

Crux heeft er een nieuwe Greatest Hits album bij. Maar liefst 30 originele tracks en remixes van hun artiesten vonden een plaatsje op het album. Opvallend zijn ook veel goeie Belgische namen zoals The Oddword en Gtronic. Het album is te koop op Beatport, of je kan de preview hieronder even beluisteren.

 

  CRUXGH02 - CRUX Greatest Hits Volume 02 by cruxrecords

Subscribe to RSS - Ajapai