Bart B More

Eerste album Horsepower in de maak

Al een tijdje circuleerden er enkele producties op het net van het collectief Horsepower, een nieuw project van Bart B More, Tommie Sunshine en RipTide. In hun eerste officiële interview bevestigde het trio aan de blogsite PB&J dat ze op dit moment volop werken aan hun eerste album.

Artiest(en): 
snelnieuws: 

Boys Noize beukt in Miami

Door Ben Moens / 11/03/2012 / In Boys Noize Shadow Dancer Felix Cartal Djedjotronic Bart B More Strip Steve Jan Driver Digitalism Dimitri Vegas & Like Mike Audionite Spank Rock SCNTST BS1 Elax / 0 Reacties

Eens het voorjaar echt op gang gekomen is, wordt het steeds uitkijken naar de 'winterconferenties'. Vaak worden er gigantische muziekbeurzen gehouden en die van Miami is daarvan het paradepaardje. Daar stromen alle labels, artiesten, dj's en vooral producers samen om hun kunnen te tonen.

Door / Op 15 aug 2011 / Reageer

Wat krijg je als een Nederlandse en Amerikaanse topproducer samen de studio betreden? Inderdaad, een hit van je welste! Bart B More spendeerde een tijdje in de studio met Drop The Lime en AC Slater, twee belangrijke kerels achter het Trouble & Bass concern. Het resultaat is deze tweeledige The Bass EP en wij deden er een review over.

Conclusie:

Deze EP is op zijn minst een waardige toevoeging te noemen aan de discografie van Bart B More. Vooral The Bass is een nummer dat een promenente plaats zal krijgen op mijn iPod. Fan of geen fan, als je van electro houdt moet je deze hebben!

2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

Houza-Palooza maakt nieuwe headliners bekend en jawel, ook Dub FX is er bij

Het dancefestival Houza-Palooza is alweer toe aan vierde editie. Vorig jaar kwamen meer dan 4500 bezoekers feesten op het festivalterrein in Bree en dit jaar hopen de jonge organisatoren de bezoeksaantallen boven de 10000 te laten uitkomen. Met Dub FX als headliner en Zombie Nation, Bart B More, Hardwell en Alter Ego als internationale topacts lijken ze voorlopig al goed op weg.

Het gevierde label Institubes stopt ermee

Door Jeroen Peetermans / 16/03/2011 / In Surkin Bart B More Teki Latex Bobmo Midnight Juggernauts Para One / 5 Reacties

Het Parijse label Institubes (2003 - 2011) houdt het voor bekeken. Zonet maakte labelmanager Jean-René Etienne bekend dat er geen toekomstperspectief meer was voor hen in de huidige economische gang van zaken. Nochtans had het label in 2010 een erg voortreffelijk jaar met succesvolle releases van Bobmo, Teki Latex, High Powered Boys, Surkin, Das Glow, Para One en Bart B More. Maar dit bleek spijtig genoeg niet voldoende om het hoofd boven water te houden.

Starski kan het ook zonder Tonic

Door fosco13 / 14/03/2011 / In Bart B More Jaimie Fanatic Starski Mike Mago / 2 Reacties

Dat Belgische producers bulken van het talent weten we al langer dan vandaag. Ook nu weer komt een bekende naam, Starski van het dj-duo Starski & Tonic, met een eigen project op de proppen. Zijn eerste single, Sunstruck is meteen een knaller van formaat en komt vergezeld met een remix van niemand minder dan de Nederlandse superster Bart B More.

Tai - Big Bass Drum (Official Video)

Sinds eergisteren is de nieuwste EP van Tai verkrijgbaar op Beatport. Het is alweer een bescheiden plaatje met niet de minste producers die voor de remixes zorgden. Zowel de Nederlander Bart B More als Fransman Etienne De Crecy mochten deze Big Bass Drum remixen. Voor de mensen die houden van zijn Rocking The Set...

Tracklist:

Interview: Bart B More

Fuzz Magazine deed een interview met niemand minder dan een BN, of Bekende Nederlander, Bart B More. Ik mag aannemen dat voor menig festivalganger of muziekliefhebber deze naam bekend in de oren klinkt. Volgens Studio Brussel is hij zelfs het beste exportproduct van onze noorderburen. Eerst was dat via allerlei blogs maar ondertussen zijn er al meer dan genoeg fans die een handvol euro’s neertellen om zijn muziek vast te krijgen.

SonicC remix van 'Brrrat!' gratis en voor niets

Door Jeroen Peetermans / 27/11/2010 / In Beataucue Bart B More Armand Van Helden Sonicc Polydor / 3 Reacties

Het nummer Brrrat! van Steve Aoki en Armand Van Helden heeft geen introductie meer nodig. Dim Mak bracht begin deze week een EP uit vol remixes van het nummer. Eentje ervan kan je gratis downloaden.

Pagina's

Subscribe to RSS - Bart B More