Beat & Bang

Summerset & Fuzz presenteren: Fuzz Afternoon

Door Sidney Ameel / 01/05/2012 / In Hector & Nate Beat & Bang Supreems I Need? Kai ft. MC Matte / 0 Reacties

We kunnen met trots onze eerste samenwerking met een festival presenteren: de Fuzz Afternoon op Summerset 2012. Het Poperingse festival bestrijkt dit jaar een volledig weekend op 8 en 9 september. De camping laat dus toe om na de hevige vrijdag- en zaterdagparty de nodige nachtrust te vinden. Om de campingbewoners op te warmen, slaan we samen met het Summerset festival de handen in elkaar en en stellen we jullie voor: de Fuzz Afternoon. Daarop zullen I Need?Hector & NateBeat & BangSupreems en Kai ft. MC Matte de beste beats serveren!

Laundry Day 2011 - Videoverslag

 Dat Laundry Day een ongelooflijk succes was, hoeven we je niet te vertellen. 60 000 enthousiaste festivalgangers maakten dit festival grootser dan het ooit was. Natuurlijk waren we aanwezig en maakten dit festivalverslag voor jou, inclusief interviews met Beat & BangGtronicRaving GeorgeThe Oddword en VNNR.

De must sees van Laundry Day 2011

Door Sidney Ameel / 02/09/2011 / In Ed & Kim Beat & Bang Science Jakwob VNNR Dr. Lektroluv The Nitwits Mightyfools TLP Coone Kill Frenzy Ego Troopers Basement Jaxx Moonlight Matters Biggy & Smalls Stereo Express Leesa Shindu Part Time Punks Zaki Dysfunkshunal / 0 Reacties

Dat Laundry Day al van zijn eerste editie al bekend staat als dé uitgelezen kans voor jonge deejays om zich te bewijzen voor een grote menigte, moeten we jullie niet meer vertellen. Maar meer dan tien jaar later is het aanbod serieus verdubbeld. En wie is nu net de moeite waard om je kostbare tijd voor zijn podium te spenderen? Wij maakten voor jullie een bescheiden lijstje met interessante namen om zeker eens te checken. 

All That Fuzz Pt.3

Door Sidney Ameel / 09/04/2011 / In Compilatie The Bloody Beetroots Beat & Bang Modek Hermanos Inglesos Gooseflesh Aerotronic Sick Boy The Aston Shuffle Hide & Scream Deafman Moore & Lezz Autodidakt Super Super GSUS! LekTriQue Jay Robinson Audionite Crunkd Dead Cat Bounce Ntology Plastic Operator Maddjazz Dirty Trickz Pleasure Neophon Brightside Tommie Sunshine Pro7 Fake That / 7 Reacties

Het lange wachten was alleszins de moeite waard! Sinds vandaag kunnen jullie onze gratis compilatie downloaden. Om precies middernacht speelde de mix van Modek op Switch en die eindigde met een track die nog niet aangekondigd was: Fake That - Smile. Een onverwachte bonustrack dus!

Tweede lading previews All That Fuzz Pt.3 compilatie

Door Jeroen Peetermans / 28/03/2011 / In Beat & Bang Sick Boy BetaTraXx Audionite Clockwork / 5 Reacties

Hier zijn we, na de eerste 4 previews, al terug met 4 nieuwe vanop onze aankomende compilatie. Deze keer krijgen jullie vooral buitenlands talent, op één Belgische bom van een track na! 9 april, de releasedatum begint nu wel erg dicht te komen. In de loop van de week mogen jullie nog enkele previews verwachten. Ziehier de previews voor de tracks 5 tot en met 8.

Door / Op 25 nov 2010 / Reageer

Beat & Bang zijn drie kerels die ik toch al eventjes volg. In West-Vlaanderen maken ze al een heuse reputatie op feestjes, en na lang wachten krijgen we eindelijk een eerste release voorgeschoteld. Hun debuut-EP heet Hunger, dezelfde naam als de eerste track op de EP.

Hunger hebben jullie ongetwijfeld al gehoord. Was het niet in een TMF-reclame, dan was het wel ergens op cyberspace. Een op en top trash-electro nummer waarvan er niet meer elke dag zo'n pareltjes als deze gemaakt worden.

Conclusie:

Hunger is toch wel één van de beste trash-producties die ik in een lange tijd hoorde. Vooral voor'nieuwkomers' als Beat & Bang kunnen we dit een meer dan mooi resultaat noemen. Zowel de originele als de geremixte tracks zijn één voor één topproducties die zowel goed klinken in je woonkamer als in de Blue Room van I Love Techno!

4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

All That Fuzz Pt.2

Door Sidney Ameel / 18/10/2010 / In Beat & Bang Mason Whizz Kidz Paco De Moor DJ Antention Autodidakt Kolt13 Skyve F.O.O.L. Redial Barretso Super Super Deadbots Ludovic Dirt Alert Nathaniel TyrOnn The Milk Machine Freddiejay Compilatie / 19 Reacties

Het is lang stil gebleven rond de tweede compilatie van Fuzz Magazine, maar vanaf vandaag kunnen jullie opnieuw een gratis compilatie downloaden! Naast het feit dat de tracklist langer is, mogen we bescheiden zeggen dat we toch wel een mooi lijstje samengesteld hebben. Genoeg gepraat en tijd om die download knop hier te plaatsen...

Download: All That Fuzz Pt.2 (Zip)

 

 

 

 

 

 

Ontdek de nieuwe Beat & Bang

Door Sidney Ameel / 18/09/2010 / In Beat & Bang / 1 Reactie

Een naam die vooral mijn streek, West-Vlaanderen, aan het veroveren is, is Beat & Bang. De drie mannen van -'t zeetje- Koksijde zijn volop bezig aan verschillende producties. Ik heb al een pre-listen kunnen doen van hun werk en ik kan je zeggen: het laatste hebben we nog niet gehoord van hen.

Pagina's

Subscribe to RSS - Beat & Bang