Diplo

Major Lazer verbaast opnieuw met samenwerkingen

Major Lazer en Free The Universe

Dat Diplo een muzikale duizendpoot is en niet aan hokjesdenken doet, was al langer geweten. Toch slaagt de excentrieke Amerikaanse producer er opnieuw in om de muziekwereld te verbazen met zijn opmerkelijke samenwerkingen. Zo meldde Mixmag onlangs dat hij voor het nieuwe album van Major Lazer, waar hijzelf het grote brein achter is, onder meer beroep doet op de kunsten van Vampire Weekend, Shaggy, Bruno Mars en Flux Pavilion; van een bonte verzameling gesproken!    

Artiest(en): 
Taxonomy upgrade extras: 
snelnieuws: 

Block Party is terug

Mad Decent, het eclectische label van Diplo, zal ook dit jaar hun Block Party's houden. Met die straatfeesten brengen ze het feest letterlijk naar je buurt in verschillende steden in Amerika. In de trailer kan je al zien hoe het er de voorgaande edities aan toeging!

Zaterdagtickets voor Pukkelpop al uitverkocht

Vanochtend startte om 6u de officiële ticketverkoop voor Pukkelpop 2012. Amper enkele uren later waren de tickets voor zaterdag 18 augustus met onder andere Magnetic Man, A-Trak, Major Lazer, Tiga en Diplo al uitverkocht. Er zijn enkel nog combitickets of dagtickets te verkrijgen voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus.

snelnieuws: 
Taxonomy upgrade extras: 

Diplo gaat fotoboek uitbrengen

Diplo gaat in samenwerking met Urban Outfitters een fotoboek uitbrengen. 128 Beats Per Minute zal een visuele gids voor zowel muziek, cultuur als alles daartussen zijn. De behind-the-scenesfoto's zijn van Shane McCauley. Het werk toont meer dan zeven jaar carrière, in 32 landen geselecteerd uit 60 000 foto's.

Subscribe to RSS - Diplo