Distance

Door / Op 04 nov 2011 / Reageer

Zaterdag 29 oktober kwam Daily Dubstep de Vooruit weer op zijn kop zetten, ditmaal met een labelnight van Wheel & Deal Records, het label van N-Type. Het dubstepconcept van Mister M en One87 bestaat nog maar sinds 2009, maar mocht dit jaar al een podium hosten op Tomorrowland. Op de line-up stonden naast MC's SP:MC en LX One dan ook namen van formaat zoals Hatcha, Distance, Youngsta en de labeleigenaar zelf natuurlijk.

Conclusie:

Het beloofde een avond te worden met sterke dj's die bekwaam geacht werden kwalitatieve dubstep te draaien. Het publiek was best tevreden maar niemand liet hen echt volledig uit de bol gaan. Samengevat was het een mooie editie, maar niet eentje die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan.

2011
3
Average: 3 (1 vote)

GetDarkerTV-interview met Distance

GetDarker biedt al enkele jaren een platform voor verschillende dubstepartiesten uit het Verenigd Koninkrijk. Vooral de populaire podcasts in samenwerking met o.a. Trolley Snatcha, Noah D, Breakage en Cookie Monsta droegen bij de populariteit van de website.

Untitled! Dub Police Takeover

Het legendarische recordlabel Dub Police krijgt vrij spel op 4 februari in Trix tijdens een nieuwe editie van Untitled! en zal het beste van Engelse bodem brengen met o.a.

Subscribe to RSS - Distance