Don Rimini

Door / Op 18 jul 2011 / Reageer

We wisten al langer dat Rock Herk erin slaagt om elk jaar opnieuw grote namen naar het Olmenhofpark in Herk-de-Stad te lokken. Dit jaar stonden zo bijvoorbeeld electroheads DjedjotronicNoob en Don Rimini, maar ook alternatievere namen als  Buraka Som SistemaFlux Pavilion en Errors op de affiche. Om het feest helemaal compleet te maken mochten ook onze langenoten Kill FrenzyShameboy en Mumbai Science hun plekje op het Limburgse festival opeisen. Onze redacteur was ter plaatse aanwezig en zag dat zelfs het slechte weer deze editie niet kon verknallen!

Conclusie:

Dag 1 was ondanks de vreemde combinatie van allerhande elektronische muziek een goede meevaller en ook in de Vice Club danste het jonge volkje gewillig op de voornamelijk dubstep (afgewisseld met wat chiptune) die hen werd voorgeschoteld. Shameboy en Buraka Som Sistema zorgden zeker voor de hoogtepunten van vrijdag.Dag 2 kampte dan weer met wat slechter weer, maar kende gelukkig twee afsluiters die het beste in het publiek naar boven haalden: Flux Pavilion en Mumbai Science! Zoals elk jaar leverde Rock Herk dus weer een diverse affiche aan die ervoor zorgde dat het volk vooraan van vrijdag tot zaterdag bleef dansen ondanks de regen en koude. Wie dat alles dan nog gratis aanbiedt kan niet anders dan beloond worden met enkele schitterende optredens en de appreciatie van het publiek!

4
Average: 4 (1 vote)

Rock Herk pakt uit met grote namen

Elk jaar slaagt de organisatie van Rock Herk er wel in om voor dit gratis Limburgs festival een topaffiche samen te stellen. Ook dit jaar vormt daar geen uitzondering op en op die manier profileert Limburg zich steeds meer als absolute festivalprovincie. Wat krijgt u tijdens de editie van 2011 in Herk-de-Stad te zien: onder meer Djedjotronic, NoobDon Rimini, Buraka Som Sistema, Brodinski, SindenOtto Von Schirach en Flux Pavillion zullen Limburg doen daveren, samen met onze landgenoten Kill FrenzyShameboy en Mumbai Science.

CameRoscope bundelt hun 2010

Ro & Gaspar Matheron van CameRoscope volgen al 3 jaar de meeste trendy feestjes van Frankrijk en naburige landen. Zo ook de meest recente editie van I Love Techno. Ze hebben nu een compilatie gemaakt van alle edities in Social Club, volgens Pedro Winter (Busy P) de beste club in Parijs.

Vomit In Style remixes komen er aan...

Door Sidney Ameel / 11/06/2010 / In The Subs Don Rimini Les Petits Pilous Mixhell VNNR /

Een volledig nieuwe remix EP komt er aan van The Subs' Vomit In Style. Met de originele EP van Vomit In Style bewijzden ze nog maar eens dat ze het nog lang niet verleerd zijn; Punk beats tot op het bod. Het is dus wellicht geen slechte keuze om vrij snel daarna de remix EP al uit te brengen. De remixes zijn vrij hallucinant met namen als Mixhell, Don Rimini, Les Petits Pilous en VNNR.

 

Subscribe to RSS - Don Rimini