Ego Troopers

Aftermovie Leuven Goes Out maart 2012

Op 2 maart veranderde Leuven even in een grote festivalstad, dankzij het indoor festival Leuven Goes Out. Onder meer Mumbai ScienceThe OthersEgo TroopersBrownzWe Are Prostitutes en Speedwagon lieten de bezoekers genieten van hun knallende sets. Ook Fuzz Magazine was aanwezig en maakte volgende aftermovie.

Win een duo VIP-ticket voor Leuven Goes Out (2/03)

Volgende week vrijdag is het groot feest in Leuven: Leuven Goes Out nodigt in zeven verschillende zalen nationaal en interationaal gekende artiesten uit verschillende genres uit. In onze voorbeschouwing gaan we dieper in op de verschillende elektronische artiesten die er zullen spelen, onder meer BrownzDon SantosEgo TroopersMumbai SciencePublic AffairsSpeedwagonThe Others en We Are Prostitutes. Fuzz Magazine mag ook 3 duo VIP-tickets weggeven voor dit evenement!

do, 03/01/2012 - 20:00

Leuven Goes Out valt op in 2012

Door Jeroen Peetermans / 25/02/2012 / In Mumbai Science Speedwagon Don Santos We Are Prostitutes The Others Ego Troopers Brownz Public Affairs / 0 Reacties

De eerste editie van Leuven Goes Out was meteen uitverkocht, 3500 bezoekers maakten toen de verschillende zalen onveilig. Op vrijdag 2 maart zal de Leuvense binnenstad weer het decor vormen voor het indoor festival. Met je ticket ter waarde van 8 euro heb je meteen toegang tot maar liefst zeven zalen. En dan weet je nog niet eens welke dj's er zullen verschijnen: een hele resem Leuvense dj-talenten gecombineerd met internationale en nationale helden. Wij geven al een overzicht van de elektronische artiesten, maar vergeet zeker ook niet mee te spelen met onze wedstrijd waarin we 3 duo VIP-tickets weggeven!

Door / Op 15 feb 2012 / Reageer

<p><iframe frameborder="no" height="166" scrolling="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftr... width="100%"></iframe></p>

Na lang, zeer lang, wachten ziet het debuut van de Ego Troopers eindelijk het levenslicht en komen de twee singles Polar en Whale van dit jonge Belgenduo uit! Zowat de hele wereld keek hiernaar uit en we kunnen niet anders stellen dan dat dat terecht was. De massale support van internationale kanonnen als 2manydjs, Brodinski en Fake Blood dwing je dan ook niet zo maar af. Die laatste brengt de plaat trouwens uit, op z’n Blood Music label. Wij waren er als de kippen bij: na ons interview nu ook de review! 

Conclusie:

Belgians do it better, met de Ego Troopers op kop. Analoge topsound resulteert in twee gevarieerde tracks. Zowel de scheurende electro of subtielharde techno knalt weldra op ieder feestje door de boxen. Hopelijk horen we snel opnieuw van deze kerels!

2012
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

Door / Op 07 jan 2012 / Reageer

Hey Boy, Hey Girl! Met die woorden verwelkomden de broertjes Dewaele ons meestal op hun jaarlijkse kerstfeest Soulwaxmas, maar dit jaar ging het er lichtjes anders aan toe in de Hasseltse Ethias Arena. Wat wel hetzelfde bleef waren de hoop vrienden die hen vergezelden: Ego TroopersMickey Moonlight,  BrodinskiErol AlkanFake Blood en Mixhell speelden voor en na Soulwax/2manydjs. De jaarlijkse bijeenkomst van oude en nieuwe electronicagoden kon dus van start gaan onder een gunstig gesternte.

Conclusie:

Geen Chemical Brothers en geen Switch als drum-off, maar toch waren de verschillen vooral op andere vlakken te merken: een lauwer publiek in de Ethias Arena en korte, maar strakke sets in één zaal. Soulwaxmas 2011 was op muzikaal vlak gelukkig goed als vanouds, hoewel het concept misschien stilaan wel toe is aan vernieuwing. Een andere locatie eventueel, met iets meer nieuwe nummers en sets? Feit is en blijft dat wij sowieso op post zullen zijn voor het kerstfeestje van de Dewaeles, niet voor niets de muzikale hoogmis van iedereen die elektronische muziek een warm hart toedraagt!

2011
4
Average: 4 (1 vote)

Win een ticket voor Soulwaxmas @ Ethias Arena (23/12)

Onlangs mochten we de volledige line-up van het jaarlijkse Soulwaxmas gebeuren opnieuw aankondigen en ons viel meteen de steeds uitbreidende vriendenkring van de Dewaeles op. Dit jaar vergezellen Erol AlkanFake BloodBrodinskiMixhellMickey Moonlight en Ego Troopers de Gentse dj's op het podium in Hasselt. Zelf zullen ze tweemaal aantreden, als Soulwax en als 2Manydjs. Wij mogen gelukkig nog twee mensen gelukkig maken met een ticket voor de volledige avond op vrijdag 23 december!

wo, 12/21/2011 - 12:00

Dewaeles vieren feest met nieuwe vrienden op Soulwaxmas 2011

Door fosco13 / 22/11/2011 / In Erol Alkan Brodinski Mixhell Fake Blood 2manydjs Ego Troopers Mickey Moonlight Soulwax / 3 Reacties

Op de uitreiking van de Red Bull Elektropedia Awards deze maand mochten de broertjes Dewaele nog 3 awards in ontvangst mochten nemen. Eentje daarvan was voor hun jaarlijkse kerstevenement Soulwaxmas en ook dit jaar zal dit feest terug plaatsvinden in de Grenslandhallen van Hasselt. Naast Soulwax zelf -als band en met 2manydjs als dj- krijgen ze op Soulwaxmas 2011 het gezelschap van Erol Alkan, Fake Blood, Brodinski, Mixhell, Mickey Moonlight en Ego Troopers.

Soulwax slokop op prijsuitreiking Red Bull Elektropedia Awards

Door fosco13 / 14/11/2011 / In Mumbai Science Goose The Subs 2manydjs Dr. Lektroluv The Magician Ego Troopers Technotronic / 0 Reacties

Zaterdag vond naast I Love Techno ook de eerste uitreiking van de Red Bull Elektropedia Awards plaats. Ook Fuzz Magazine was daar aanwezig als één van de genomineerden in de categorie 'Best Media'. De grote winnaar van de uitgebreide elektronische muziekprijzen in ons land werd Soulwax, in al hun verschillende gedaanten. Ook Netsky en Tomorrowland vielen meer dan één keer in de prijzen. Een overzicht van alle winnaars en een verslag van deze avond vind je hier.

De must sees van Laundry Day 2011

Door Sidney Ameel / 02/09/2011 / In Ed & Kim Beat & Bang Science Jakwob VNNR Dr. Lektroluv The Nitwits Mightyfools TLP Coone Kill Frenzy Ego Troopers Basement Jaxx Moonlight Matters Biggy & Smalls Stereo Express Leesa Shindu Part Time Punks Zaki Dysfunkshunal / 0 Reacties

Dat Laundry Day al van zijn eerste editie al bekend staat als dé uitgelezen kans voor jonge deejays om zich te bewijzen voor een grote menigte, moeten we jullie niet meer vertellen. Maar meer dan tien jaar later is het aanbod serieus verdubbeld. En wie is nu net de moeite waard om je kostbare tijd voor zijn podium te spenderen? Wij maakten voor jullie een bescheiden lijstje met interessante namen om zeker eens te checken. 

Pagina's

Subscribe to RSS - Ego Troopers