Joker

Door / Op 15 jul 2012 / Reageer

Voor de feestelijke dertigste editie pakte Rock Herk uit met enkele grote namen, maar de grootste verandering was toch dat het tweedaagse festival in Herk-de-Stad voor het eerst betalend werd. Gelukkig konden noch dat, noch de weergoden -die net zoals vorig jaar niet echt meewerkten- het enthousiaste publiek weerhouden om naar het Olmenhof te trekken. Daar kregen ze met onder andere The Subs, Felix Da Housecat en Feadz enkele electrotoppers voorgeschoteld.

Conclusie:

De eerste betalende editie van Rock Herk kende zeker enkele hoogtepunten en vooral in de kleine club was het soms dringen om plaats te vinden. Hoogtepunten waren de livesets van The Subs op vrijdag en Yuksek op zaterdag, maar ook de verrassende, niet in hokjes te plaatsen dj's Faisal en The Gaslamp Killer. We hopen dan ook dat het Herkse festival ook volgend jaar opnieuw een kwaliteitsvolle tweedaagse kan aanbieden!

Artiest(en): 
2012
3
Average: 3 (1 vote)

Toppers maken affiche Rock Herk compleet

Rock Herk heeft zopas de laatste namen voor de affiche van dit jaar bekend gemaakt. Niemand minder dan Felix Da Housecat, Feadz en Paul Chambers zullen op de 30ste verjaardigseditie van het tweedaagse festival in Herk-de-Stad optreden. Voor het eerst zullen bezoekers moeten betalen om het festivalterrein te mogen betreden, maar dankzij deze headliners en de al eerder aangekondigde artiesten lijkt dit geen domper op het succes van het Herkse muzieksfeest te zullen zetten.

snelnieuws: 

Door / Op 14 apr 2012 / Reageer

Na hun geslaagde deelname aan Kulturama met onder meer Skream, Borgore en Gemini programmeerde daFunk vorige maand één van de meest interessante namen uit het genre dat we -hokjesdenkend als we zijn- broken beat noemen. Niemand minder dan Hudson Mohawke prijkte op de affiche waaraan ook een zwaarwichtige dubstepnaam Joker werd toegevoegd, maar spijtig genoeg moest de Schot op het laatste moment worden vervangen door zijn Belgische tegenhanger Lefto. Verder werd de affiche opgevuld door Le Cousin, Uphigh Collective en Mophito met dj-sets. Aanvankelijk zou deze dansavond doorgaan in studentenrestaurant Alma 3 maar wegens praktische redenen werd het hele gebeuren verplaatst naar Musicafé.

Conclusie:

Een headliner die niet komt opdagen is de nachtmerrie van elke organisatie; maar in dit geval kon het de pret niet bederven. DaFunk zorgde voor een leuke avond waarin variatie en gezelligheid de gepaste kernwoorden zijn. Wij kijken alvast uit naar hun volgende editie!

2012
3
Average: 3 (1 vote)

FuzzWobbles #1

Door Adriaandr / 06/04/2012 / In TC Joker Digid Numbernin6 Subzee-D Subfiltronik / 0 Reacties

Win een duoticket voor daFunk presents Hudson Mohawke & Joker @ Musicafé (24/03)

Volgende zaterdag is het weer feest in Leuven. In het Musicafé nodigt daFunk deze keer niemand minder dan Hudson Mohawke en Joker uit. Vaste gasten Le CousinMophito en UpHigh Collective vervolledigen de affiche. Fuzz Magazine mag voor deze feestavond 3 duotickets weggeven, waag dus zeker eens je kans! 

wo, 03/21/2012 - 20:00

Win een dag- of combiticket voor Plutofestival @ Nijdrop (04-05/11)

Nijdrop staat al enkele jaren gekend om het Plutofestival. Ze zorgen elke keer weer voor een unieke mix van muziek en media-kunst. Dit jaar staan op vrijdag 4 en zaterdag 5 november onder meer DJ Fresh, Hexstatic, Joker, Lefto en We Are Prostitutes op het podium. Fuzz Magazine mag nu voor deze tweedaagse een combi- en een dagticket wegschenken!

do, 11/03/2011 - 22:00

Door / Op 19 sep 2011 / Reageer

Engeland bruist van dubstepproducers: in geen enkel ander land ter wereld is de dubstephype zo groot. Het is dus een broeikas aan nieuwe en jonge talenten. Joker is één van die talenten en hij brengt vandaag, 19  september 2011, zijn nieuwste EP Here Come The Lights uit, waarvoor hij Silas uitnodigde voor de vocals op de titeltrack.

Conclusie:

Joker is een producer die volgens mij zeker nog wat meer in de belangstelling mag komen te staan. Zijn producties zijn telkens nauwkeurig afgewerkt en uniek. Hij vind ook de gouden middenweg tussen de typische underground stijl en 'easy listening'. Het wordt tijd dat hij eens een hitje maakt, zodat  hij eindelijk eens de schijnwerpers op hem krijgt.

Artiest(en): 
2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

Tomorrowland én Dour Festival krijgen Untitled!-stage

Door gazmask_ / 21/03/2011 / In Breakage Hijak Jakwob Trolley Snatcha Kastor & Dice Joker N-Type Doctor P 16 Bit Sukh Knight Shy FX Roksonix Dirtyphonics Reso Pariah Digital Soundboy System Donaeo Youngman Scanadlouw Stenchman Kutz Scuba Youngsta Mensah / 12 Reacties

De Antwerpse hoogmis voor dubstepliefhebbers krijgt vrij spel in de zomermaanden en presenteert een stevige line-up bij onze Waalse buren tijdens de derde dag van Dour Festival, op zaterdag 16 juli. Nog geen week later verhuist Untitled! haar inboedel naar Boom en krijgt het een Untitled!-stage op vrijdag 22 juli tijdens de zevende editie van Tomorrowland.

Pagina's

Subscribe to RSS - Joker