Leesa

Interview: Leesa

Leesa

Leesa is een van de leading ladies in het Belgische electronische muzieklandschap, we hadden dan ook maar al te graag een uitgebreid interview met haar. Met vragen over Atmosphere Records, waar ze momenteel op uitbrengt, maar ook over haar deelname aan het StuBruprogramma Bitch, kwam een heel uitenlopende reeks onderwerpen aan bod.

Win een duoticket voor Bitch - The Party @ Culture Club (5/05)

Net zoals vorig jaar organiseren Switch en Red Bull Elektropedia een nieuwe editie van Bitch. Onder deze noemer wil het Studio Brusselprogramma de vrouwelijke dj's in ons land in de kijker plaatsen. Dit jaar komen zij volop aan bod in de uitzending van zaterdag 5 mei en nadien gaat het feest gewoon verder in de Gentse Culture Club. Wij mogen 5 duo's naar deze afterparty met onder meer Raving George, Foxy Lady & MC Elvee, Leesa, Harmony en Lady Lite sturen!

ma, 04/30/2012 - 12:00

De must sees van Laundry Day 2011

Door Sidney Ameel / 02/09/2011 / In Ed & Kim Beat & Bang Science Jakwob VNNR Dr. Lektroluv The Nitwits Mightyfools TLP Coone Kill Frenzy Ego Troopers Basement Jaxx Moonlight Matters Biggy & Smalls Stereo Express Leesa Shindu Part Time Punks Zaki Dysfunkshunal / 0 Reacties

Dat Laundry Day al van zijn eerste editie al bekend staat als dé uitgelezen kans voor jonge deejays om zich te bewijzen voor een grote menigte, moeten we jullie niet meer vertellen. Maar meer dan tien jaar later is het aanbod serieus verdubbeld. En wie is nu net de moeite waard om je kostbare tijd voor zijn podium te spenderen? Wij maakten voor jullie een bescheiden lijstje met interessante namen om zeker eens te checken. 

Door / Op 28 jul 2011 / Reageer

We waren aangekomen bij de zevende dag van 10 Days Off met als uitgesproken headliner van de volledige tien dagen Richie Hawtin. Het volk kwam van Spanje, Frankrijk, Nederland en Engeland om deze avond te beleven en zag naast de technopionier ook nog Leesa, Space Dimension Controller en Max Cooper aan het werk. Dat beloofde!

Conclusie:

Deze avond was de mooiste voor mij in het rijtje. Er was de beste sfeer en het meeste volk. Richie Hawtin dé grote man van de avond maar alle andere artiesten hebben alsook een magnifieke set gespeeld. Wie hier niet bij was, heeft iets gemist. Dit was groots!

5
Average: 5 (1 vote)
Subscribe to RSS - Leesa