Matthew Dear

Binnenkijken bij Matthew Dear

AIAIAI is een bedrijfje dat zich toelegt op geluidskwaliteit. En bij wie beter dan Matthew Dear kunnen ze daarvoor aankloppen. De prins van heldere klanken en leuke synths liet zich een dagje volgen door Will Calcutt in de studio in New York. Voor de soundtrack zorgde de Amerikaanse producer zelf met een nieuwe single, Herr Fantasy, uit zijn binnenkort te verschijnen album Beams!

Ontdek de elektronische vinylpareltjes op Record Store Day

Door fosco13 / 20/04/2012 / In Miike Snow Dirty South David Lynch Moby Matthew Dear M83 Battles DJ Food Footprintz Ewan Pearson Gorillaz James Murphy Jacques Lu Cont Damon Albarn PDP/13 Ruben Haze Two Door Cinema Club / 0 Reacties

Morgen is het zover: de jaarlijkse dag van de platenhandel, Record Store Day, vindt dan plaats. Ook in België zullen voor die gelegenheid verschillende speciale vinylversies in de deelnemende platenwinkels liggen. Ook elektronische artiesten springen volop op de kar en leveren eigen werk of remixen af op zwart goud. Eentje daarvan zal de speciale single zijn die Little Boots op het legendarische label Trax Records uitbrengt. Wij overlopen nog enkele van deze parels van onder meer Soulwax, Teddiedrum en M83.

Dj's stelen iets te letterlijk de show

Door Jeroen Peetermans / 07/06/2011 / In David Guetta Junkie XL The Subs Hermanos Inglesos Richie Hawtin Skrillex Matthew Dear Magda Märtini Brös / 3 Reacties

Dj's werken alsmaar meer en meer met computers en laptops, vooral dit laatste snufje is erg kwetsbaar doordat het handig is om overal mee naartoe te nemen. Maar dat heeft dus ook zijn nadelen. Want je kan niet 24 op 24 jouw hebbeding in de gaten houden. Nochtans zetten dj's hun volledige playlists en nog niet uitgebrachte nummers op deze toestellen, soms zelfs zonder er een back-up van gemaakt te hebben. Wij lichten in dit artikel enkele opmerkelijke diefstallen toe waarbij dj's (onder meer The Subs, Steve Aoki en Skrillex) en organisatoren het slachtoffer waren. En ik kan je nu al verzekeren dat sommige taferelen ieders verbeelding tarten.

Win een ticket voor Matthew Dear @ Nijdrop (01/06)

Matthew Dear is een creatieve duizendpoot. De ene keer is hij een fantastische live-performer, dan weer een dj die op festivals als 5 Days Off de menigte opzweept, of producer-remixer van onder meer The XX. Momenteel tourt de band in het voorprogramma van Interpol. Dankzij Fuzz Magazine maken jullie nu kans op 3 tickets om deze fantastische live performer aan het werk te zien op woensdag 1 juni in jeugdhuis Nijdrop te Opwijk.

wo, 06/01/2011 (All day)
Taxonomy upgrade extras: 
Subscribe to RSS - Matthew Dear