Mightyfools

Door / Op 30 jun 2012 / Reageer

Er zijn nog zekerheden: zo is het Nederlandse duo Mightyfools altijd wel ergens op de radar aanwezig. Afgelopen voorjaar blikten ze een exclusieve track voor labelbaas Dr. Lektroluv z'n Braziliaanse mix-cd in, gaven we een gratis download weg en knalden ze zich met een mixtape in onze februariselectie. Net voor de festivalzomer is er een nieuwe EP op Lektroluv Records -#70 voor het label, hoera!- klaar: Vega. Remixen zijn er van twee Belgen: Modek en Junior. Support is er onder meer van Digitalism, Fake Blood en BeatAuCue.

Conclusie:

De Mightyfools stellen niet teleur, maar helaas zijn de remixen wel wat beter dan het origineel. Nederland - België 1-2? Lektroluv heeft er alleszins enkele leuke electrotracks bij met hun mijlpaal van EP nummer 70.

2012
3
Average: 3 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

De must sees van Laundry Day 2011

Door Sidney Ameel / 02/09/2011 / In Ed & Kim Beat & Bang Science Jakwob VNNR Dr. Lektroluv The Nitwits Mightyfools TLP Coone Kill Frenzy Ego Troopers Basement Jaxx Moonlight Matters Biggy & Smalls Stereo Express Leesa Shindu Part Time Punks Zaki Dysfunkshunal / 0 Reacties

Dat Laundry Day al van zijn eerste editie al bekend staat als dé uitgelezen kans voor jonge deejays om zich te bewijzen voor een grote menigte, moeten we jullie niet meer vertellen. Maar meer dan tien jaar later is het aanbod serieus verdubbeld. En wie is nu net de moeite waard om je kostbare tijd voor zijn podium te spenderen? Wij maakten voor jullie een bescheiden lijstje met interessante namen om zeker eens te checken. 

Door / Op 12 apr 2011 / Reageer

De Mightyfools slagen er elke keer in om alle aandacht op zich te laten vestigen. Deze keer gingen een mixtape en een videoclip de nieuwe EP World Tour voor. Lektroluv Records laat het onafscheidelijke Nederlandse duo zo reeds hun vierde (weliswaar digitale) release uitbrengen en geeft aan de bezoekers van Fuzz nog een gratis edit van de track cadeau.

Conclusie:

De Mightyfools groeien verder door en kunnen met deze EP gerust een nieuwe verovertocht om de wereld starten. Als ze daarbij op zoveel mogelijk Belgische festivals passeren tenminste, Laundry Day is alvast bevestigd! Ze puren hun gekende sound verder uit en die steekt zeker nog niet tegen. En Lektroluv, die zag dat het goed was.

2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

Laundry Day lost eerste namen en website

Door Ben Moens / 06/04/2011 / In Sound of Stereo Mumbai Science Nobody Beats The Drum VNNR Dr. Lektroluv Beatbouncers Regi Sven Van Hees Mightyfools TLP Coone Villa Beatgrinders Demoniak Ego Troopers Basement Jaxx Moonlight Matters Buscemi Biggy & Smalls Guy-Ohm Raving George Daan / 9 Reacties

Het is zover: we kunnen nu ook uitkijken naar Laundry Day 2011! Sinds gisteren staat hun website online, waar je meteen ook kan beginnen kwijlen op een deel van de line-up. Dit jaar wordt duidelijk de kaart getrokken van een retro kermis als thema.

Lekker Feestje: Aftermovie (FuzzTV)

Op zaterdag 19 februari trok heel de stille kempen naar de Parochiezaal in Herenthout voor Lekker Feestje.

Rock Me On Electro: Februari '11 (Aftermovie)

Precies één week geleden vond er in de Blaes 208 (beter gekend als Fuse Club) een editie van Rock Me On Electro plaats. Het was een extreem harde editie want namen als Redial en Gtronic kwamen met het zware werk over de vloer. Deze aftermovie toont nog maar eens aan hoe strak die feestjes wel niet zijn!

Mightyfools geeft ons een gratis track als nieuwjaarscadeau

Door Sidney Ameel / 05/01/2011 / In Mightyfools / 3 Reacties

De 'machtige zotten' zijn misschien wel de machtigsten in hun genre in hun land. De Nederlanders geven als nieuwjaarsgeschenk hun hit California Roll gratis weg! Ze bedanken ons voor de grote steun het laatste jaar en de 10 000 fans op Facebook. Bedankt Mightyfools!

Download: Mediafire | Zippyshare

 

Pagina's

Subscribe to RSS - Mightyfools