Paul Kalkbrenner

Win een duoticket voor I Love Techno @ Flanders Expo (12/11)

Zaterdag 12 november gaat in Flanders Expo in Gent opnieuw de jaarlijkse hoogmis door op gebied van elektronische muziek. I Love Techno heeft dit jaar opnieuw een sterke affiche, met verschillende artiesten die hun debuut maken op het bijna legendarische evenement zoals Canblaster en Drop The Lime. Maar er zijn ook 'ouwe rotten' aanwezig zoals Paul Kalkbrenner, Carl Craig en Len Faki. Ook de Orange Room brengt opnieuw verschillende topartiesten uit de drum 'n' bass- en dubstepwereld met namen als Nero en Chase & Status. Veel te mooie namen dus en het zou een schande zijn als we hiervoor geen tickets konden verloten. Doe dus mee aan onze wedstrijd en win één van onze twee duotickets!

ma, 11/07/2011 - 12:00

Volledige line-up I Love Techno 2011 bekend

Door Sidney Ameel / 01/09/2011 / In Boys Noize Crookers Len Faki Drop The Lime Brodinski Chase & Status Mumbai Science The Subs Proxy Birdy Nam Nam Fake Blood Digitalism Jakwob Canblaster Fader Flux Pavilion Cassius Nero Raving George Gesaffelstein Katy B Sebastien San Agoria Paul Kalkbrenner Carl Craig 69 Laurent Garnier Lbs Skream Vs Benga Knife Party Feed Me Psycatron Totally Enormous Extinct Dinosaurs Fritz Kalkbrenner Madeon Simina Gregoriu / 5 Reacties

De volledige line-up van I Love Techno 2011 is opnieuw bekendgemaakt. Enerzijds heeft ILT opnieuw een sterke affiche met veel goeie namen, maar anderzijds ook veel dezelfde namen als de jaren voorheen. Op zich is dat geen slecht nieuws als de sfeer zo gegarandeerd kan worden. Dit jaar zijn er niet echt namen die boven de andere uitspringen, maar wel oude getrouwen zoals Paul KalkbrennerLen FakiBoys NoizeCrookersChase & StatusSteve AokiDigitalismCarl Craig, Laurent Garnier en vele anderen. Lees hier de uitgebreide bespreking van Fuzz Magazine.

Interview: hOUSEMEISTER

Martin Böhm is al jaren een ervaren rot in het vak. In de jaren ’90 kende hOUSEMEISTER of Housi elke draaitafel in Berlijn als z'n broekzak. De Duitse dj/producer kwam bij onze generatie aan het raam kijken in 2005, met z'n debuut op Boysnoize Records: Enlarge Your Dose. Het succes volgde snel en sinds jaar en dag staat hij nu op de eerste snelkeuzetoets van die Boys Noize z'n smartphone.

Door / Op 28 jun 2011 / Reageer

Het is nu drie jaar geleden dat Paul Kalkbrenner de wereld veroverde met z'n film/soundtrack Berlin Calling. Die werd overal minstens als geniaal ontvangen en nu gaat hij door op dat elan met degelijk nieuw materiaal op Icke Wieder.

Conclusie:

Knallende techno uit Berlijn moet je niet verwachten, wel zomerse easy melodytracks als de beste uit hun soort. Geen fan die teleurgesteld zal zijn: een ijzersterke eerste deel en de plaatvulling die er op volgt is toch genoeg voor een stevige bevestiging na Berlin Calling bij het bredere publiek.

2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 
Subscribe to RSS - Paul Kalkbrenner