Polymath

Door / Op 09 apr 2012 / Reageer

<p><object height="185" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud... <param name="allowscriptaccess" value="always"> <embed allowscriptaccess="always" height="185" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud... type="application/x-shockwave-flash" width="100%"> </object></p>

Captain Flash ging meteen goed van start met zijn debuut-EP op Keatchen Records. Ravemuziek is bijna een synoniem voor zijn werk en dat trekt hij ongetwijfeld door in deze Junkie EP. Twee splinternieuwe eigen producties en drie eigenwijze remixen vormen de opvolger van zijn Ravers EP. Maak je borst al maar nat voor dit nieuwe snu(i)fje met medewerking van Aerotronic, Polymath en autoKratz. Vergeet zeker ook niet de gratis promomix van Deafman te downloaden!

Conclusie:

Captain Flash zet zijn rave door in deze nieuwe Junkie EP. Zowel Alpha Bass als To My Junkies liggen in het verlengde van zijn debuut-EP op Keatchen Records. De nummers zijn degelijk, maar hier en daar is het soms wat excessief. Ideaal om volledig loos op te gaan of toch net iets te ver? Een vraag waar we zelf nog niet helemaal uit zijn. Daarnaast zijn er nog enkele verrassende remixers en vooral Aerotronic en autoKratz maken indruk met hun eigen visie op de muzikale feiten. Als we compleet willen zijn moeten we het nog kort hebben over de vierde, onofficiële remixer voor deze EP. Ter promotie maakte Deafman namelijk een gratis remix voor het nummer To My Junkies, dat je hier kan downloaden.

2012
3
Average: 3 (1 vote)

Interview: Ntology

We kennen Ntology niet alleen van onze kostenloze All That Fuzz Pt.3 compilatie, maar onlangs kon je zelfs één van zijn nummers op de Britse BBC Radio 1 horen. De tijd was dan ook rijp om deze Limburger op de rooster te leggen. We hebben het over zijn nieuwe nummer Grind, Ustream en dj-contests. Daarnaast onthullen we exclusief dat zijn volgende remix zal verschijnen op een sublabel van een immense platenmaatschappij. Meer nog, we delen zelfs zijn laatste mix met jullie!

Door / Op 03 mei 2011 / Reageer

Rcade Soundsystem zijn nieuw voor velen, maar het Limburgse duo bestaande uit Gijs Nelles en Ruben Schreurs hebben hun eerste release te pakken op het Duitse label Guys N Dolls. Hun Arena EP heeft al heel wat positieve feedback gekregen, o.a. Zombie Nation was al vol lof over het nieuwe pareltje van Rcade Soundsystem.

Conclusie:

Voor een debuutrelease kan deze zeker al tellen, Rcade Soundsystem gokt duidelijk op twee fronten. Het eerste, Arena, is duidelijk een ietwat diepere kant van het dj-duo. Terwijl Superfiesta het over een andere boeg gooit, en al wat meer bestemd is voor het zomerse seizoen dat weldra zijn opwachting maakt. Vooral de remix van Polymath kan mij bekoren, ook Puga heeft zijn uiterste best gedaan en verdient het nodige dankwoord. Al doet zijn remix me iets teveel denken aan heel wat andere house nummers die al de revue gepasseerd zijn. We kijken uit naar het verdere werk van dit talentvolle Belgische duo: Rcade Soundsystem!

2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 
Subscribe to RSS - Polymath