Sinden

Sinden blaast twee kaarsjes uit van Grizzly-label

Door Ben Moens / 23/12/2011 / In Sinden / 0 Reacties

Sinden, de Britse eclectische partner in crime van Hervé, mag binnenkort de tweede verjaardag van zijn label Grizzly vieren. Dat doet hij op gepaste wijze met een clubtour en een straffe compilatie. Pull Up - A Two Year Retrospective komt uit in april volgend jaar.

Door / Op 18 jul 2011 / Reageer

We wisten al langer dat Rock Herk erin slaagt om elk jaar opnieuw grote namen naar het Olmenhofpark in Herk-de-Stad te lokken. Dit jaar stonden zo bijvoorbeeld electroheads DjedjotronicNoob en Don Rimini, maar ook alternatievere namen als  Buraka Som SistemaFlux Pavilion en Errors op de affiche. Om het feest helemaal compleet te maken mochten ook onze langenoten Kill FrenzyShameboy en Mumbai Science hun plekje op het Limburgse festival opeisen. Onze redacteur was ter plaatse aanwezig en zag dat zelfs het slechte weer deze editie niet kon verknallen!

Conclusie:

Dag 1 was ondanks de vreemde combinatie van allerhande elektronische muziek een goede meevaller en ook in de Vice Club danste het jonge volkje gewillig op de voornamelijk dubstep (afgewisseld met wat chiptune) die hen werd voorgeschoteld. Shameboy en Buraka Som Sistema zorgden zeker voor de hoogtepunten van vrijdag.Dag 2 kampte dan weer met wat slechter weer, maar kende gelukkig twee afsluiters die het beste in het publiek naar boven haalden: Flux Pavilion en Mumbai Science! Zoals elk jaar leverde Rock Herk dus weer een diverse affiche aan die ervoor zorgde dat het volk vooraan van vrijdag tot zaterdag bleef dansen ondanks de regen en koude. Wie dat alles dan nog gratis aanbiedt kan niet anders dan beloond worden met enkele schitterende optredens en de appreciatie van het publiek!

4
Average: 4 (1 vote)

Rock Herk pakt uit met grote namen

Elk jaar slaagt de organisatie van Rock Herk er wel in om voor dit gratis Limburgs festival een topaffiche samen te stellen. Ook dit jaar vormt daar geen uitzondering op en op die manier profileert Limburg zich steeds meer als absolute festivalprovincie. Wat krijgt u tijdens de editie van 2011 in Herk-de-Stad te zien: onder meer Djedjotronic, NoobDon Rimini, Buraka Som Sistema, Brodinski, SindenOtto Von Schirach en Flux Pavillion zullen Limburg doen daveren, samen met onze landgenoten Kill FrenzyShameboy en Mumbai Science.

Free Gucci II - The Brrrutish Edition - Free Download

Door Sidney Ameel / 01/02/2011 / In Sinden / 2 Reacties

De eerste editie van Sinden's Free Gucci-concept was een groot succes. Het gratis pakket werd wel duizenden keren gedownload. Vooral in Amerika waren ze al een tijdje aan het popelen tot de tweede editie ging verschijnen. Enkele uren verscheen op de site van Mad Decent het bericht dat de tweede Free Gucci released is. Ondertussen werd dit al een hondertal keer geretweet en het vakje is te klein om het aantal vind-ik-leuks te tonen.

CameRoscope bundelt hun 2010

Ro & Gaspar Matheron van CameRoscope volgen al 3 jaar de meeste trendy feestjes van Frankrijk en naburige landen. Zo ook de meest recente editie van I Love Techno. Ze hebben nu een compilatie gemaakt van alle edities in Social Club, volgens Pedro Winter (Busy P) de beste club in Parijs.

Drop The Lime speelt op zijn 'Sex Sax' deze zomer

Door Sidney Ameel / 22/06/2010 / In Sinden Zombies For Money Drop The Lime Bart B More MJ Cole Blu Jemz in Mellow /

De zomerhitten beginnen lekker binnen te lopen. Ook Drop The Lime heeft sinds vandaag hun single af om de zomer in te sturen. Over de titel Sex Sax dient weinig uitleg gegeven te worden. De verbeelding spreekt voor zich.

 

Vooral de tracklist ziet er wel vrij aantrekkelijk uit. Met remixes van ,, , , zijn toch wat grote namen vertegenwoordigt op het plaatje. De release is op bijna alle online platformen te koop.

 

Als voorproevertje, de remix van ;

 

F4rma.T filmed by ThecameROscope

Aftermovie van Forma.T's vierde jubileum door ThecameROscope

F4rma.T filmed by AOOA.tv

Aftermovie van Forma.T's vierde jubileum door AOOA.tv

Happy F4rmat

Happy F4rmat
6 maart 2010 @ Halles Des Foires Luik

Calvin Harris
DJ Funk
Surkin
Sinden
L-vis 1990

Tickets hier te bestellen

Pagina's

Subscribe to RSS - Sinden