Sound of Stereo

Door / Op 15 jul 2012 / Reageer

Voor de feestelijke dertigste editie pakte Rock Herk uit met enkele grote namen, maar de grootste verandering was toch dat het tweedaagse festival in Herk-de-Stad voor het eerst betalend werd. Gelukkig konden noch dat, noch de weergoden -die net zoals vorig jaar niet echt meewerkten- het enthousiaste publiek weerhouden om naar het Olmenhof te trekken. Daar kregen ze met onder andere The Subs, Felix Da Housecat en Feadz enkele electrotoppers voorgeschoteld.

Conclusie:

De eerste betalende editie van Rock Herk kende zeker enkele hoogtepunten en vooral in de kleine club was het soms dringen om plaats te vinden. Hoogtepunten waren de livesets van The Subs op vrijdag en Yuksek op zaterdag, maar ook de verrassende, niet in hokjes te plaatsen dj's Faisal en The Gaslamp Killer. We hopen dan ook dat het Herkse festival ook volgend jaar opnieuw een kwaliteitsvolle tweedaagse kan aanbieden!

Artiest(en): 
2012
3
Average: 3 (1 vote)

Win een duoticket voor Rock Herk @ Olmenhof (13-14/07)

We stelden de line-up van de speciale verjaardagseditie van Rock Herk al aan jullie voor, maar spijtig genoeg heeft één van de grote Belgische namen op de affiche, Paul Chambers, nog afgezegd. Gelukkig bleef de organisatie niet bij de pakken zitten en haalde ze met Sound of Stereo een meer dan waardige vervanger in huis. Het beste nieuws moet echter nog komen: Fuzz Magazine mag drie niet-Herkenaars gelukkig maken met een duoticket dat geldig is op beide dagen, vrijdag 13 en zaterdag 14 april. Ontdek hier hoe je deze combitickets kan winnen!

za, 07/07/2012 - 20:00
Taxonomy upgrade extras: 

Aftermovie Rock me on Electro oktober 2011

Vrijdag 14/10/11 vond in de Brusselse club Fuse een nieuwe editie van Rock me on Electro plaats. Dit is een reeks fuiven die om de paar maanden wordt georganiseerd, waarvan je als harde electrofan toch wel deel moét uitmaken! Met grote namen als Danger, Sound of Stereo, Trashing Teenagers en, voor de eerste keer in België, de mannen van F.O.O.L, had de oktobereditie zeker een waardige line-up om de tweede verjaardag van het evenement te vieren. Wij legden dit feest dan ook vast met deze aftermovie.

Door / Op 22 jul 2011 / Reageer

Het jaarlijkse alternatieve festival aan de zuidkant van onze taalgrens lokt ook elke keer opnieuw de belangstelling van Fuzz Magazine met hun steeds gedurfde programmering van bekendere en minder bekende elektronische artiesten. Ook dit jaar was de affiche van Dour weer eentje om duimen en vingers bij af te lekken met namen als AeroplaneBoys NoizeHercules & Love Affair en Len Faki.

Conclusie:

Zoals elk jaar opnieuw was Dour een festival waar je de ene ontdekking na de andere kan doen, maar waar je bovendien ook nog eens de grote namen uit de elektronische muziekwereld buiten een club aan het werk kan zien. Boys Noize palmde op die manier met zijn hele crew de eerste avond in en zorgde voor één van de absolute hoogtepunten van deze vierdaagse. Ook de Belgen lieten zich niet onbetuigd met een stevig discofeestje bij Aeroplane. Van Hercules & Love Affair tot Len Faki: aan elke kant van het elektronische muziekspectrum kon je wel een stevig feestje bouwen. En dan hebben we het nog niet eens over het grote aanbod aan dubstep en drum & bass gehad....

Volgend jaar zien ze ons hier zeker terug!

4
Average: 4 (1 vote)

Door / Op 17 jul 2011 / Reageer

Eindelijk! De eerste dag van het tiendaagse festival 10 Days Off in de Gentse Vooruit is aangebroken en we hebben er allemaal zin in.  De tiendaagse feestmarathon ging vrijdag van start met de Lektroluv Records labelnight en mocht schoon volk verwelkomen. Onze redacteur kwam en zag Sigi, Mumbai Science, Boris Dlugosch, Dr. Lektroluv en Sound Of Stereo overwinnen!

Conclusie:

De eerste dag had een minder grote opkomst dan het jaar ervoor, maar dat viel helemaal niet te merken aan de sfeer. Het publiek houdt nog steeds evenveel, en vermoedelijk zelf meer, van the doctor en zijn kinderen.

Verwacht nog meer nieuws over Mumbai Science en Sound of Stereo in ons binnenkort te verschijnen interview met de heren op fuzz-mag.be!

4
Average: 4 (1 vote)

Vandaag lancering Brusselse versie 22tracks

Door fosco13 / 22/06/2011 / In Sound of Stereo Lefto Kong / 0 Reacties

Vandaag, woensdag 22 juni om 22u.22 -een symbolische datum- is de Belgische versie van de populaire streamingwebsite 22tracks.com beschikbaar geworden. Dankzij Fuzz Magazine wisten we al sinds het interview met Henzel & Disco Nova dat Sound of Stereo verantwoordelijk zou zijn voor de keuze van de electrosectie op de website. Op dit moment heeft organisator Koen Galle, bekend als dj Kong van het dj-duo Kong & Cortez, ook de namen van de andere selectors bekendgemaakt. In dit artikel sommen we ze alvast even voor jullie op.

Clubcircuit stelt lijstje samen voor Dour

Nog een kleine maand en het is weer zover: de vier dagen durende hoogmis van de alternatieve muziek, de 23ste editie van het Dour festival. Ook dit jaar belooft het evenement weer met meer dan 200 artiesten meer dan waar voor jullie geld te geven. Zoals ondertussen ook een traditie is geworden mag Clubcircuit, de organisatie van Vlaamse muziekclubs, een eigen podium volproppen met de meest veelbelovende artiesten. Uit de elektronische muziekwereld selecteerden zij enkele absolute topacts zoals Erol Alkan, Tiga, Proxy en onze nationale sterkhouders: Sound Of Stereo.

Interview: Henzel & Disco Nova

Henzel & Disco Nova zijn twee nieuwe hipsters, producers en dj's uit de grootstad van onze noorderburen, Amsterdam. Met hun artiestencollectief VAgE gASTEN zijn ze van plan om de wereld te veroveren, te beginnen in hun eigen wereldstad komende vrijdag, op het RARA AVES evenement, waar ze zelf ook zullen draaien en waarvoor ze een exclusieve mixtape hebben gemaakt. Maar eerst kregen wij nog de kans om deze jongens even op de rooster te leggen over hun carrière, hun wilde plannen en hun samenwerking met de streamingwebsite 22tracks.com. In verband met dit laatste hadden beide heren trouwens nog een primeur te vertellen over Sound of Stereo!

Pagina's

Subscribe to RSS - Sound of Stereo