Styrofoam

Succesvolle eerste editie Red Bull Academy Bass Camp in Antwerpen

Door Adriaandr / 29/03/2012 / In Voltron camo Hudson Mohawke Syndaesia Atmospherix Styrofoam Katy B Brownz San Soda Flying Lotus Mala Metrobox Locked Groove CJ Bolland Doc Daneeka GoldFFinch Cupp Cave K'Bonus Pomrad Discoballistic Title Dynooo Monkeyrobot Inne Eysermans Amatorski Lemakuhlar Vermin Twins Young Guru Adisson Groove Ben Van Alboom Jamie Woon Teebs Tokimonsta Bibio Andreya Triana / 0 Reacties

Sinds 1999 organiseert Red Bull jaarlijks de Red Bull Music Academy die elk jaar een andere bestemming heeft. Het is een ontmoetingsplaats waar muzikanten uit de hele wereld samen komen om geïnspireerd te worden, muziek te maken en les te krijgen van de groten op aarde. Jaarlijks zijn er 3000 aanmeldingen waarvan er slechts 60 mensen zich uitendelijk tot het gelukkige gezelschap mogen rekenen. In België waren dat dit jaar onder andere GoldFFinchVoltronBrownzSyndaesia, en Locked Groove. Wij vroegen aan presentator Ben Van Alboom om verdere uitleg.

Door / Op 13 dec 2010 / Reageer

Nooit gedacht dat Milow Fuzz Magazine zou halen? Think again! De Leuvens singer-songwriter schreef namelijk het titelnummer Never Gonna Stop voor Music for Life 2010, de benefietactie van Studio Brussel waarvoor ook de Dewaeles al hun duit in het zakje doen. Dankzij de remixes van deze single is het goede doel niet de enige reden om de single in huis te halen.

Conclusie:

Steun het goede doel en koop deze single, al is het enkel maar om de remixes in huis te hebben. De Styrofoam remix steekt er hier zeker bovenuit en dankzij de vocale bijdrage van Fat Jon tilt die de single naar een hoger niveau. Beats en bleeps vinden we op een rustigere manier ook terug bij de versie van Martians, die eerder aan te raden is als nummer om de dansvloer te laten bekomen van een zware partynacht!

Artiest(en): 
3
Average: 3 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 
Subscribe to RSS - Styrofoam