Swedish House Mafia

Swedish House Mafia neemt afscheid met album en tournee

De razend populaire collaboratie tussen Steve Angello, Axwell en Sebastian Ingrosso kent iedereen beter onder de naam Swedish House Mafia. Het triumviraat kondigde een tijd geleden aan dat ze als SHM de hoofdtelefoon aan de haak gingen hangen. Dit willen de drie mannen nog eens extra onderstrepen met de release van een laatste album Until Now en een tournee over de ganse wereld. Ze zullen op 1 december zelfs in Antwerpen neerstrijken!

Artiest(en): 
snelnieuws: 

De Ibiza muziekgids van Fuzz Magazine - deel II: Clubnights

Door fosco13 / 03/07/2012 / In Armin Van Buuren Swedish House Mafia Richie Hawtin Carl Cox Skrillex Pete Tong Jamie Jones mark ronson / 0 Reacties

Gisteren gaven we jullie al een voorproefje van wat Ibiza deze zomermaanden te bieden heeft, maar focusten we ons enkel op de Belgen, vandaag bekijken we eens welke internationale artiesten uit de elektronische muziekwereld in de grote clubs spelen. De meest in het oog springende namen op deze clubnights in Amnesia, DC 10Eden, Ibiza RocksPacha, Paradise, Sankeys, Space en Ushuaïa zijn onder meer Armin Van BuurenCarl CoxJamie JonesPete TongRichie HawtinSkrillexSven Väth en natuurlijk Swedish House Mafia.

Swedish House Mafia - Save The World (Official Video)

We kunnen het gewoon niet ontkennen, de kerels van Swedish House Mafia mogen dan wel in velen hun ogen de underground-cultuur verloochenen, ze brengen een nieuw genre aan in de moderne popindustrie. Ook deze Save The World lijkt af te stevenen op een regelrechte hit. En gelukkig zijn de honden er nog om hen te redden als het misloopt.

Preview: Swedish House Mafia - Save The World

Door Sidney Ameel / 23/04/2011 / In Swedish House Mafia Pete Tong / 11 Reacties

Het stond er al een tijdje aan te komen: de volgende single van Swedish House Mafia is nog niet eens uit, en nu al bestaat er een heuse hype rond hun Save The World. Ondertussen gaan de geruchten steeds luider op dat hun single op 9 mei verkrijgbaar zou zijn. Volgens mij is die releasedatum misschien al wat te vroeg, want zoals we de Zweden kennen, maken ze graag veel heisa rond hun volgende releases. Twee weken lijkt me dus wat kort.

Axwell heeft zijn zomer anthem al klaar: Heart Is King

Axwell werd samen met zijn collega's Steve Angello en Sebastian Ingrosso pas echt wereldberoemd toen ze onder de naam Swedish House Mafia dé zomerhit van 2010 maakten: One. Naast hun trio-project, zijn ze elk ook nog sterk bezig met hun eigen muziek. Zo heeft Axwell al deze Heart Is King af, die naar eigen verluidt een type 'stadium house track' zou zijn.

Nieuwe single Swedish House Mafia

Door Jeroen Peetermans / 14/03/2011 / In Swedish House Mafia / 5 Reacties

Er is nog niets officieel, maar we denken de nieuwe single van Swedish House Mafia blootgelegd te hebben. Verder in dit artikel kan je een preview ervan bekijken en beluisteren. Tijdens de recente Australia Tour van Steve Angello heeft hij een nieuwbakken nummer gedraaid op het Future Music Festival in Melbourne.

Bekijk aanstaande vrijdag al 'Take One' van Swedish House Mafia in Skoop Studio

Door Sidney Ameel / 07/12/2010 / In Swedish House Mafia / 3 Reacties

Voor de mensen die het nog niet wisten: Swedish House Mafia lanceert binnenkort een documentaire met beelden over wat ze de laatste 2 jaar meegemaakt hebben. Het belooft een spectaculair schijfje beeldmateriaal te worden.

Pagina's

Subscribe to RSS - Swedish House Mafia