Tocadisco

Door / Op 15 jul 2012 / Reageer

Voor de feestelijke dertigste editie pakte Rock Herk uit met enkele grote namen, maar de grootste verandering was toch dat het tweedaagse festival in Herk-de-Stad voor het eerst betalend werd. Gelukkig konden noch dat, noch de weergoden -die net zoals vorig jaar niet echt meewerkten- het enthousiaste publiek weerhouden om naar het Olmenhof te trekken. Daar kregen ze met onder andere The Subs, Felix Da Housecat en Feadz enkele electrotoppers voorgeschoteld.

Conclusie:

De eerste betalende editie van Rock Herk kende zeker enkele hoogtepunten en vooral in de kleine club was het soms dringen om plaats te vinden. Hoogtepunten waren de livesets van The Subs op vrijdag en Yuksek op zaterdag, maar ook de verrassende, niet in hokjes te plaatsen dj's Faisal en The Gaslamp Killer. We hopen dan ook dat het Herkse festival ook volgend jaar opnieuw een kwaliteitsvolle tweedaagse kan aanbieden!

Artiest(en): 
2012
3
Average: 3 (1 vote)

Toppers maken affiche Rock Herk compleet

Rock Herk heeft zopas de laatste namen voor de affiche van dit jaar bekend gemaakt. Niemand minder dan Felix Da Housecat, Feadz en Paul Chambers zullen op de 30ste verjaardigseditie van het tweedaagse festival in Herk-de-Stad optreden. Voor het eerst zullen bezoekers moeten betalen om het festivalterrein te mogen betreden, maar dankzij deze headliners en de al eerder aangekondigde artiesten lijkt dit geen domper op het succes van het Herkse muzieksfeest te zullen zetten.

snelnieuws: 

Door / Op 24 jul 2011 / Reageer

Op dag zes van 10 Days Off stonden er na drie dagen van iets minder grote namen nog eens echte publiektrekkers op de affiche: Tocadisco en Laserkraft 3D. Aangevuld met The Jelly Bellies, thuisspeler Polydor én droog weer voor het eerst in dagen beloofde het een fantastische avond te worden voor menig muziekliefhebber.

Conclusie:

In een flink gevulde zaal schoten zowel Laserkraft 3D als Polydor raak met tech-house die iedereen in beweging kreeg. Alleen Tocadisco viel wat uit de boot, althans voor het publiek dat niet speciaal voor hem gekomen was. Alles tezamen werd het geen "broeiend" feestje, zoals je die in de Vooruit wel eens kan hebben, maar eerder een aangename muziekale avond.

3
Average: 3 (1 vote)

Win een membercard voor de volledige 10 Days Off @ Vooruit (15-25/07)

Over enkele dagen starten de Gentse Feesten hun dansavonden. Inderdaad, 10 Days Off! Alweer een creatieve line-up zal ons opwachten om het beste van onze moves te tonen. Genres als techno, dubstep en electro krijgen elk hun thema-avonden en zorgen zo tien dagen lang voor de meest frisse beats op het moment verkrijgbaar. Fuzz Magazine is dan ook trots dat het één van jullie mag verblijden met een exclusieve membercard, waarmee je maar liefst 10 dagen kan feesten in de Gentse Vooruit, te beginnen op vrijdag 15 juli!

wo, 07/13/2011 - 12:13

Gratis soundtrack van wereldrecord regeringsvormen

Door Jeroen Peetermans / 18/02/2011 / In Tocadisco / 3 Reacties

Het modewoord van 2011 heeft zijn intrede al gemaakt, de zogenaamde frietrevolutie bepleisterde allerlei grote markten in Vlaanderen. Nu het is te koud om elke lezer van Fuzz in zijn blootje de straat op te sturen. Dus vonden we bij N.E.W.S. Records het ideale geschenk voor jullie, een gratis soundtrack van het wereldrecord regeringsvormen: Nicolette - No Government (Tocadisco Radio Edit). Toch eindelijk een positief resultaat van de onderhandelingen!

Belgische DJ wint internationale Movida Corona DJ contest

Door Sidney Ameel / 19/12/2010 / In Tocadisco Wally Lopez Charles VBV / 6 Reacties

Wat tien jaar geleden ooit startte als een locale dj-contest is nu één van de grootste Europese contests geworden. Jaarlijks gaat de contest door in een andere grootstad en dit jaar werd Berlijn kandidaat na edities in Engeland, Israël, Rusland,... Er deden maar liefst 22 landen mee in de competitie en je raadt het nooit... Een Belg won!

Subscribe to RSS - Tocadisco