Dour kondigt 38 nieuwe namen aan

Dour Festival. Het gedacht alleen al laat je onbewust 'doureeeeeh' brullen. En met deze nieuwe lading namen, brul je alleen nog maar harder mee. Het Waalse gebeuren staat bekend als een mengelmoes van genres. Van feestelijke reggae-concerten, over loeiende gitaren en elektronische machinerie, tot de grootste hip-hopnamen, je vindt het er allemaal. 

Vandaag maakte de organisatie achter Dour Festival maar liefst 38 nieuwe namen bekend voor hun vijfdaagse madness. Zo zakt de Drop It Like It's Hot-koning Snoop Dogg in de grote vakantie af naar Dour. Maar ook Pusha T, Reijjie Snow, GUTS en La Smala, zowel solo als met de supergroep A Notre Tour, zijn dit jaar voer voor de hip-hopfans.

Het nodige feestgedruis zal verzorgd worden door Adam Beyer, Robert Hood, Clouds, Fritz Kalkbrenner, Worakls, KAYTRANADA en Squarepusher

Op de afdeling drum 'n' bass komt Roni Size live zijn ding doen met Reprazent. Maar ook Sub Focus, Andy C, Dirtyphonics, Ed Rush & Optical en SPY zijn van de partij. Voor de zachtere beats kan je terecht bij Dub FX en Nneka. Een dame die van de ene dag op de andere prompt beroemd werd met haar Heartbeat, samen met drum 'n' bass-helden Chase & Status.

Maar Dour voorziet ook de nodige ruimte voor talent van eigen bodem. Zo komen ook BRNS en de jonge LGTL laten zien wat zij waard zijn.

De line-up wordt langer en langer, maar er komen in de loop van de volgende maanden nog véél meer bij. Tickets voor Dour Festival kan je kopen, hieronder kan je de aftermovie van vorig jaar bekijken. 

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel