Modestep kondigt nieuwste album London Road aan met kortfilm

Modestep hun nieuwe album zal London Road heten en het zal samenwerkingen bevatten met Funtcase, Culprate, Trolley Snatcha en The Partysquad. Dit alles en meer kan je ontdekken in een kortfilm die de vier heren maakten in Londen. De muziek die bij de film hoort zal - natuurlijk! - op het nieuwe album verschijnen. Modestep lijkt zichzelf heruitgevonden te hebben. London Road zal uitkomen op 25 mei via Max Records.

Modestep liet onlangs al de eerste single van hun nieuwe album los op de wereld en uiteraard hunkerden de fans naar meer. Daarom waren de vier heren zo vriendelijk om een kortfilm op te nemen met daarin maar liefst acht nieuwe nummers die op de volgende plaat zullen verschijnen.

Het album en de film zijn een duidelijke ode aan de wondermooie hoofdstad van Engeland. Modestep roept dan ook de hulp in van vele landgenoten zoals Culprate, Trolley Snatcha en Funtcase. Uitzondering hierop zijn onze noorderburen van The Partysquad.

Het valt ook op dat de nummers een stuk afgelijnder klinken dan de nummers op de eerste plaats. Er is ook kennelijk meer plaats voor drum ‘n’ bass. De fans, en wij, kunnen het alvast zeker smaken. We kijken dan ook naar uit naar de release!