Fitzpatrick tovert Café d’Anvers om tot technotempel (13/3)

Floorfiller viert dit jaar zijn derde verjaardag met drie knallers van events. Gisteren was Café d’Anvers het decor voor het eerste event, met klepper van formaat Alan Fitzpatrick. Wij gingen een kijkje nemen en zagen hoe de Brit er de boel in vuur en vlam zette!

23.00 uur. Een vrijwel lege Café d’Anvers werd opgevuld met dreunende technobeats van Selem. Deze jongen wist het feest goed op gang te trekken en zette de perfecte technotoon voor het verdere verloop van de avond. Phader ging verder op hetzelfde elan en schotelde ons zuivere kwaliteitstechno voor.

 

Daarna was 3AM. aan de beurt. Dit technoduo bestaande uit Nick Vallon en Joyhauser ging helemaal los. Hun opzwepende nummers waren een puur genot voor onze oren. Ondertussen begon iedereen zich nog op de dansvloer te reppen om het beste plekje te bemachtigen want hierna was het tijd voor Alan Fitzpatrick.

Deze Britse jongeman stond voorlopig nog niet zo vaak achter de decks in België. Dit was dus het uitgelezen moment om eens te profiteren van Alan zijn kunnen. Voor zijn set kregen we nog even de eer om een praatje te slaan met deze uiterst sympathieke kerel.

Zo vertrouwde hij aan Fuzz Magazine toe dat hij binnenkort een plaat uitbrengt op het populaire Hotflush Recordings. Alan Fitzpatrick is verder ook zot van sneakers, zijn favoriete paar waar hij uren mee achter de draaitafels kan staan is de Nike Roshe Run. Hij zei verder ook dat hij nog niet vaak naar België kwam, maar van al zijn optredens is Fuse zijn absolute nummer 1. Hij houdt er van de sfeer en vindt het gewoonweg een legendarische club.

Na ons korte praatje kroop Alan Fitzpatrick achter de dj-booth om het beste van zichzelf te geven. En dat deed hij. Alan zette de keet op zijn kop en iedereen gaf zich volledig. Toen hij Truant opgooide, vreesden we zelfs even dat de dansvloer het zou begeven.  

Alan Fitzpatrick - Truant

Alan trakteerde ons verder op een potje pure, rauwe techno, and we loved it. De avond werd in schoonheid afgesloten door Seba Lecompte. Deze Gentenaar ging nog door tot in de vroege uurtjes en zorgde voor een fenomenale afsluiter van deze prachtige avond.

Dikke proficiat Floorfiller! Wij kijken alvast uit naar de volgende verjaardagseditie: Retro All Stars op 21 maart in Area V. Fuzz Magazine mag voor dit event 3 duotickets weggeven! Als je Alan Fitzpatrick gemist hebt, geen getreur. Je kan hem nog aan het werk zien op Extrema Outdoor in mei!