Mr_Fuzz maakt Nederlands-Belgische jersey club

Pop’n Champagne heet het nieuwe nummer van Spenda C en DJ Funk. Deze twee heren kozen vervolgens voor onze landgenoot Mr_Fuzz als officiële remixer. De jongeman, die in Antwerpen beter gekend is als Michael Duinkerke, kende het woord twerken al voor Miley Cyrus. Zijn passie voor trap en twerk evolueerde de laatste jaren naar jersey club en future bass. Met zijn remix voor Spenda C en DJ Funk lijkt hij daarmee een goede keuze te hebben gemaakt.

Dat de Lage Landen niet vies zijn van trap en future bass, dat is geen verrassing. Acts zoals Posij en Ganz scheren al een tijdje hoge toppen in dat gedeelte van de elektronische scene. Er is ook een Belg die zich opwerkt naast deze heren. Mr_Fuzz mogen we gerust een genaturaliseerde Nederlander noemen, he is one of us. En met zo'n artiestennaam, daar kunnen we niets dan goeds over kwijt.

Spenda C & DJ Funk - Pop'n Champagne (Mr_Fuzz Remix)

Het viel als een cadeau uit de lucht toen Mr_Fuzz  gevraagd werd om een officiële remix te maken voor het nummer Pop’n Champagne van de enige echte Spenda C en DJ Funk. Hij gooit een jersey sausje over het nummer en natuurlijk ook zijn eigen inbreng is erg aanwezig. Het nummer kwam op 4 mei uit via het Australische label Vicious Bitch

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel