Modestep legt zichzelf aan infuus in videoclip Machines

Het elektronische rockfenomeen Modestep is terug! Na het hinten van het nieuwe album London Road met een kortfilm en het uitbrengen van het eerste gratis nummer Snake is er nu de eerste single met een videoclip: Machines. De Britse band toont aan in welke richting ze uitwillen met hun nieuwe drummer, gitarist en plaat. Het nieuwe album zal uitkomen op INgrooves, en dat op 29 mei.

Nu het album London Road steeds dichterbij komt heeft Modestep hun eerste muziekvideo voor het album online gegooid. In het filmpje voor Machines zien we de gebroeders Friend en hun nieuwe drummer en gitarist het beste van zichzelf geven. De tekst 'We can make you happy' wordt enorm ironische gezongen waarna het niet lang wachten is op een golf van beats en gitaarwerk vol distortion.

Machines is één van de weinige nummers op het nieuwe album dat volledig van de hand van Modestep is. Dat zeggen we niet als beklag, verre van zelfs. We zijn juist heel blij dat de band nummers gemaakt heeft in samenwerking met o.a. Funtcase, Teddy Killerz, Culprate, The Partysquad en Skindred.

Er werd ondertussen ook al een officiële Machines-remix uitgebracht door Mefjus:

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel