Onze vijf favorieten voor We Are FSTVL 2015

Tic tac, tic tac, het aftellen kan beginnen. Nog 11 keer slapen en Fuzz Magazine is weer on tour in het buitenland! Deze keer trekken we met ons feestcomité op zaterdag 30 en zondag 31 mei naar We Are FSTVL in Upminster om eens kennis te maken met de Britse festivalgewoontes. Het belooft een knaller van formaat te worden aan de line-up te zien. Bij ons begint het al te kriebelen dus daarom stelden we een lijstje, in willekeurige volgorde, samen van vijf dj’s die je er zeker niet mag missen!

MK

Heeft deze jongen nog een introductie nodig? Mark Kinchen, of in het kort MK, staat erom bekend elke tent om te toveren tot een absolute feestende meute. Deze houselegend  afkomstig van de Verenigde Staten speelt op zaterdag de Main Stage ongetwijfeld plat en neemt op zondag de VIP Village voor zijn rekening.

Wij komen al in de mood met zijn set op het Ultra Music Festival in Miami.

MK – Live at Ultra Music Festival Miami 2015

Marco Carola

Op dit festival in Upminster kan deze Italiaanse furie natuurlijk niet ontbreken. De technopionier die al sinds de vroege jaren ’90 zijn kunnen bewijst, heeft duidelijk zijn stempel op de elektronische muziekwereld gedrukt. Hij zal figureren als special guest op zondag 31 mei op de Paradise Stage, gehost door Jamie Jones

Wij komen al in de mood met Essential Music on Ibiza 2014.

Marco Carola – Essential Music On Ibiza 2014

Noir

Het is nog niet zo lang geleden dat Noir de XODA CLUB in Tongeren vulde met zijn housebeats ter ere van de tiende verjaardag van Play’house. Zijn plekje op deze line-up bewijst nog maar eens dat hij één van de meest gevraagde house-dj’s van het moment is. Als je op zijn deuntjes wil losgaan moet je je op zaterdag begeven naar de Defected In The House-stage.

Wij komen al in de mood met Around.

Noir and Haze – Around (Solomun Vox)

Adam Beyer

Wie houdt van het stevigere werk kan zich op zaterdag begeven naar de Used+Abused Stage. Adam Beyer zal je er maar al te graag verwennen met een stevige technoset. Je beste dansmoves bovenhalen is een must!

Wij komen al in de mood met zijn set in Warehouse Project.

Seth Troxler

Het is een speciaal geval, onze Seth. Dat maakt het nog leuker om eens een kijkje te gaan nemen naar hem op de Main Stage zaterdag! We weten nog niet zeker in welke staat hij achter de decks zal staan, maar dat het heerlijk zal klinken dat weten we wel.

Wij komen al in de mood met Blue Rawls.

Seth Troxler & Phil Moffa – Blue Rawls

We willen graag nog even verduidelijken dat dit een hartverscheurende keuze was. Dus sorry als we iemand zijn gevoelens hebben gekwetst! We love you all.