Dusky lost eerste track van nieuwe EP

De in Londen gevestigde housekoningen van Dusky kondigden afgelopen week hun nieuwe Ordinary World EP aan. Deze wordt tegen het einde van juli uitgebracht op hun eigen label 17 Steps. Om dat te vieren, gooiden Alfie en Nick het eerste nummer van deze EP, getiteld Jilted, online. Zomaar, gratis en voor niets. Dank u vriendelijk, jongens! 

Dusky staat voor heerlijke underground UK house en warehouse techno, en daarvoor worden ze door de muzikale fijnproevers wereldwijd op handen gedragen. Eén van hun eerste EP's Flo Jam verscheen op Dogmatik Records, het label waar ook Maya Jane Coles haar strepen verdiende. Ze blijven de geniale EP's aan elkaar rijgen en de teller staat ondertussen al op een zo'n 13 stuks.

Eentje voor de ravers. Zo noemen ze het zelf. Eentje voor de laatkomers in de club, zij die blijven plakken en mee de deuren sluiten. Zo noemen wij het. Hun nieuwe Jilted is een track die bulkt van de energie en die zich meer aan de technokant van het spectrum bevindt. Zeker de vocal die ze ertussen gooien, geeft de track nog wat extra cachet. Een homerun voor deze twee tovenaars.

Op de andere drie nummers is het wachten tot 31 juli, wanneer hun Ordinary World EP uitkomt.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel