Belgische videoclip voor zomerhit Axwell /\ Ingrosso

Axwell en Sebastian Ingrosso zijn volledig klaar voor een nieuwe zomer, zoveel is duidelijk. Alleen deze lente al brachten ze drie nieuwe singles uit van het nakende album en nu is het tijd voor een zomerhit van formaat: Sun Is Shining. Dat het Zweedse duo zomerhits in mekaar kan boksen wisten we al, maar deze keer is het net dat ietsje specialer, er hoort een op en top Belgische videoclip bij van de jonge regisseur Nicolas Caeyers.

Niet dat de jonge Nicolas Caeyers nieuw is in het wereldje. De jonge regisseur uit Opwijk knapte eerder al klusjes op voor o.a. David Guetta en Tomorrowland. Caeyers over hoe het verhaal voor hem begon:

"Tijdens mijn studies bij filmschool Narafi kreeg ik twee jaar geleden de aanbieding om een videoclip te maken voor 'Cuba', de hit van Robert Abigail en de Gibson Brothers." - Nicolas Caeyers (HLN)

Waar je de 22-jarige Nicolas nog van kan kennen? Misschien van zijn deelname aan Eurosong for Kids, de rol van Bjorn in Wittekerke of als Stef in het jongerenprograma Galaxy Park op Ketnet.

De zomerse videoclip werd gedraaid in de karaktervolle Antwerpse Zurenborgwijk en heeft helemaal de sfeer die ook eerdere clips van Axwell, voor onder meer Centre of The Universe, kenmerkten: hartverwarmend met een mysterieus kantje. Leuk detail, de twee sterren leren je in de clip meteen de lyrics, en dat aan de hand van zo'n 30.000 briefjes.

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel
Tags