Baanbrekend drum ‘n’ bass-label Renegade Hardware stopt

Renegade Hardware is een label dat als springplank diende voor vele drum ‘n’ bass-producers. Een thuis voor vele artiesten, en een organisator van immense feestjes in zowel thuisland Groot-Brittannië alsook in België. Maar dat lijkt nu verleden tijd. Het label stopt met het uitbrengen van drum ‘n’ bass-platen en lanceren van nieuwe artiesten. Tijd voor een nieuw hoofdstuk?

Renegade Hardware was een thuis voor legendes als Konflict en Usual Suspects, maar ook voor recentere drum ‘n’ bass-producers Chase & Status, Pendulum en Noisia. Velen van deze producers werden groot bij het label en hebben veel van hun populariteit, alsook boekingen voor feestjes, aan hen te danken.

Konflict - Messiah

Na 20 jaar mee te draaien in de elektronische muziekindustrie, besloten de organisatoren dat het welletjes is geweest. In hun officiële Facebook-post (zie hieronder) hebben ze het over de mooie tijd die ze gehad hebben en over wat nog komen moet. Het label zal dan ook dit jaar nog heel wat feestjes geven. Vrees dus niet, het feestje in de Vooruit op 26/06 samen met Star Warz gaat gewoon door. In februari 2016 wordt het dan uiteindelijk ten grave gedragen met een groot finalefeest! 

Noisia & The Upbeats - Sacrifice

 

OFFICIAL STATEMENT: To confirm the situation and put paid to any further speculation. We'd like to post this statement...
Posted by Renegade Hardware on Monday, 15 June 2015