bunkTEK en SILO nodigen Detroit legendes uit

Op 7 augustus nodigt bunkTEK de befaamde club Silo weer uit om de Glabbeekse gronden te doen daveren van jewelste. Hun affiche wordt met het jaar indrukwekkender en dit jaar verwennen ze ons weer met kwaliteitsmuziek van de hoogste plank. Ze zochten het deze keer in Detroit!

De befaamde discotheek Silo zette tot vier jaar geleden Leuven op de kaart van de Belgische clubscene. Na een burgerklacht was het over en uit voor hen en stortten ze zich op het hosten van feestjes. Zo organiseren ze regelmatig events in de Tour & Taxis-zalen en in het Brusselse La Raffinerie én hosten ze ook elk jaar steevast een avond op Strandfuif

Bovenaan de affiche staan de Detroit legendes Moodymann en Robert Hood, die er met zijn nieuwe housepseudoniem Floorplan de hele tent zal slopen. Zij worden op 7 augustus bijgestaan door het Engelse house-wonderkid Leon Vynehall en twee talenten van eigen bodem: Walrus en Handless.

Dat het iets meer dan een leuke avond gaat worden, staat al in de sterren geschreven met deze technokanonnen. Zij dwingen zelfs de stijfste hark tot het uithalen van een shuffle. Funky techno, invloeden uit Detroit en Chicago en vocals met soul, dat is wat je mag verwachten op 7 augustus! 

Tickets zijn nog te koop, wees er wel snel bij, want de tent is elk jaar tot haast in de nok gevuld. 

Ontdek meer...Event