ATTAR! is sweet voor ons

Vorig weekend zagen we ATTAR! nog aan het werk op Paradise City. Deze week mag hij zijn naam in drukletters onder de RBExclusive van de week zetten. Zijn remix van Sweet On You kan je nu gratis downloaden. 

Het zijn tegenwoordig mooie tijden voor de in Brussel geboren producer. Als er iets in Brussel georganiseerd wordt, zit ATTAR! er meestal wel voor iets tussen. Hij was niet alleen host van de LOVE-stage op Paradise City, maar hij was enkele jaren geleden ook al verantwoordelijk voor de Dirty Dancing-feestjes waar hij topartiesten als Booka Shade en Laurent Garnier wist te strikken. En zegt Libertine Supersport je iets? Jep, ook daarin speelt hij een grote rol. 

ATTAR! is al jaren grote fan van Kris Dane's muziek en kon zich na diens nieuwe album Rose Of Jericho niet bedwingen om het nummer Sweet On You onder handen te nemen. Het resultaat is een leuk feel good nummer dat op zijn best klinkt tijdens een zwoele zomeravond. 

Zijn remix is nog maar een paar dagen gratis te downloaden. Snel zijn is dus de boodschap! En dat deze man niet stil zit bewijst hij met alweer met een nieuwe plaat die in september uitkomt via Claire De Lune. Keep an eye on this guy!

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel