ADE kondigt eerste lading namen aan

Het grootste clubfestival ter wereld viert in oktober zijn twintigjarig bestaan. Van 14 tot 18 oktober staat Amsterdam helemaal in teken van ADE en staan er zowat 2.200 artiesten op de affiche. Vandaag kondigen ze hun eerste lading namen aan, zo'n 805 om precies te zijn. 

Eigenlijk zouden we beter een lijstje maken van de artiesten die niet komen. Elke iets of wat gerespecteerde deejay is gewoon aanwezig op dit event. Zo komt Jeff Mills er zijn Time Show presenteren. Hij neemt het publiek mee doorheen het verleden, het heden en de toekomst van zijn muziek. Ook onze Belgische Marco Bailey host er zijn eigen event met zijn Materia concept.

Anciens als Chris Liebing, Robert Hood en Dave Clarke zakken in oktober af richting Amsterdamse grachten met hun eigen event. Amsterdam Dance Event maakt ook plaats voor heel wat nieuw en opkomend talent. Zo staat het Ijslandse wonderkind Bjarki, die de laatste tijd over ieders lippen gaat met zijn I Wanna Go Bang, geboekt. Must-see acts als Leon VynehallHunee, ROD, Stephan Hinz, Tommy Four Seven en Sandrien staan ook op de agenda. Het zal kiezen en plannen worden. Onze Airbnb is alvast gereserveerd!