Floorfiller Outdoor XL: nog meer zand, nog meer beats en met Reboot (29/8)

Vorige maand hadden ze nog een uitverkochte topeditie met Nick Curly op dezelfde locatie. Floorfiller deed het deze keer weer buiten maar dan nog groter, nog beter, nog langer en met Reboot als headliner. Deze Duitser deelde zaterdagavond de decks met onder andere Nick Vallon b2b Joyhauser, Phader, Jerry May en Unclesand.

Iedereen die ooit al naar een feestje van Floorfiller geweest is, zal het kunnen beamen: die van Floorfiller, die kunnen er wat van. Dat bewijs werd dit weekend nog maar eens geleverd met hun Floorfiller Outdoor XL editie aan het kabelpark van Terhills. Kosten noch moeite werd er gespaard om ook van deze editie een technoknaller van formaat te maken.

Binnenkomen deden we bij Phader, zijn naam zie je steevast op bijna elke Floorfiller-affiche verschijnen. Deze avond werd ook weer duidelijk waarom, pompende technobeats waar menig jongeman zijn shuffle al eens op durfde uitproberen.   

Hierna volgden 2 duo’s elkaar op, Tanzo & Morris en Unclesand. Het was voor ons de eerste keer dat we deze jongens aan het werk zagen en ze mogen zeker vaker de revue passeren. Geen enkele keer stelden ze teleur. Een stevige brok techno afgewisseld met een vleugje house en een verse mojito in onze hand, het leven kan toch schoon zijn.

 

Een video die is geplaatst door @rajiesa op 30 Aug 2015 om 1:56 PDT

 

Jerry May kreeg de eer om de decks op te warmen voordat Reboot aan zet was. Deze kerel heeft zijn strepen in dj-land al meer dan verdiend en ook vanavond zat het er weer boenk op. Die 120.000 kilo zand onder onze voeten begon toch wel even te daveren onder al dat muzikaal geweld, merci Jerry May, zo hebben we het graag.

Floorcast #7 - Jerry May

Nog even een goed Vedettje achter de kiezen slaan en klaar voor der Reboot. Deze Duitser had er zin in. Dat hoorde je duidelijk aan de beats die hij door de speakers knalde, soms met een bijhorend dansje. Nog even I Wanna Go Bang van Bjarki ertussen gooien dacht ie, en ja hoor dat werkte. Het was wachten op zijn Caminando, maar die kregen we niet – helaas.

 

Een video die is geplaatst door @rajiesa op 30 Aug 2015 om 1:54 PDT

 

Als afsluiter kregen we een set van labelpatron Nick Vallon samen met de mannen van Joyhauser. A-mai een setje om duimen en vingers bij af te likken, heerlijk. We durven zelfs te zeggen dat het publiek toch wel harder ging dan bij Reboot. Knap jongens, meer van dat.

Nick Vallon and Joyhauser putting an end to another great FloorFiller Outdoor. Thanks to all! #Outdoor #Techno #Party
Posted by FloorFiller on zaterdag 29 augustus 2015

 

De laatste tijd lijkt het wel of Floorfiller alle grote namen aan het strikken is. En geloof ons, deze zomer was slechts een voorproefje van wat er nog moet komen. In het najaar nodigen ze nog kleppers als wAFF, Len Faki en Magda uit in Café d’Anvers, het lijkt wel alsof ze de keet hebben overgenomen.