2manydjs starten nieuw label Deewee

De gebroeders Dewaele, ons allen beter bekend als 2manydjs, hebben een nieuw label opgestart: Deewee. De eerste release is al gekend, en zal uitgebracht worden onder een nieuw alter ego van de broers: Klanken.

Stephen en David Dewaele die in 2001 begonnen met de legendarische reeks As Heard On Radio Soulwax, hebben sindsdien een succesvolle carrière opgebouwd, zowel onder de naam Soulwax als 2manydjs. Het is dan ook hoopvol uitkijken naar het werk dat op hun label zal uitkomen.

Op 19 september mogen we ons aan de eerste release verwachten van Klanken. De EP Drie / Twee bevat twee nummers en zal op 12" vinyl verkrijgbaar zijn. Klanken is het nieuwe alter-ego van de broers. We zagen 2manydjs deze zomer ook al aan het werk op zowel Dour Festival als Pukkelpop, en hebben we bij dat laatste optreden het artwork van Drie / Twee EP nu niet zien verschijnen?

Artwork "Klanken - Drie / Twee EP" tijdens 2manydjs live op Pukkelpop 2015

Beluister hieronder een kleine opwarmer van de eerste release van Klanken:

Onlangs maakte Soulwax nog een remix van Tame Impala's Let It Happen bekend, goed voor zo'n meer dan 9 minuten luistergenot. De remix werd voorgesteld op Apples online radio, Beats 1.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel