Eerste ronde van de Drum&BassArena Awards 2015

De Drum&BassArena Awards zijn terug en je kan nu je stem uitbrengen in de eerste ronde! ’s Werelds meest prestigieuze awardshow voor drum ‘n’ bass roept iedereen op om te stemmen op zijn favoriet. De show is er rotsvast van overtuigd dat enkel het publiek en de fans kunnen beslissen wie met de begeerde eerste plaats in een categorie naar huis gaat. Vorig jaar gooide MC Mota hoge ogen, en hopelijk vallen er dit jaar weer heel wat Belgen in de prijzen.

Dit jaar zal het systeem zo zijn dat iedereen zijn favorieten mag geven tot 15 oktober, nadien zal dan een shortlist gemaakt worden met de meest opgegeven namen. Er is weer een resem aan categorieën verdeeld over drie groepen: People, Live en Music. Hoewel de awards Engels zijn, hoeft dit je zeker niet tegen te houden om je favoriete drum ‘n’ basshelden uit ons mooi Belgenlandje te nomineren.

Vorig jaar haalde MC Mota nog de top vijf van beste MC’s en wij hopen dat hij dit kunstje dit jaar zeker herhaalt. Nog andere artiesten die het zeker verdienen om eens in de spotlight te staan zijn James Marvel, Hypoxia en Station Earth. Ook reeds bekendere Belgische drum ‘n’ bass-acts zoals Netsky verdienen zeker je stem met zijn ongelofelijke liveshow.

Stemmen doe je op deze website, en dat kan tot 15 oktober, niet veel later komen dan de shortlists en vervolgens kan stemronde twee beginnen. Uiteraard zijn er nog veel meer artiesten dan hierboven die een plaatsje op de shortlist verdienen, laat ons zeker weten op wie jullie jullie stem zullen uitbrengen!