Nieuw 'werk' van Chet Faker en Marcus Marr

Marcus Marr en muzikale duizendpoot Chet Faker hebben zich vier dagen opgesloten in een Londense studio en hebben voor ons een vier nummers tellende EP klaar. De EP zal Work gaan heten en de eerste single The Trouble With Us is al te vinden op diverse media. Work zal vanaf 4 december te koop zijn via Detail Records.

De Londense dj Marcus Marr en de Australische zanger/producer/gitarist/toetsenist/... Chet Faker leerden elkaar kennen via Twitter. Chet Faker, Nicholas James Murphy voor de vrienden, postte een nummer van Marr. Na een bedankje van de laatste bleven de twee heren communiceren en ideeën uitwisselen tot de tijd rijp was om eens samen in de studio te duiken.

Vier dagen duurde het, en vier nummers werden er geproduceerd door het duo. Hun EP heet Work en komt uit op het label van Chet Faker, Detailed Records. De leuke beats van de Londenaar gekoppeld aan de fantastische stem van de Australiër zullen gegarandeerd voor vuurwerk zorgen. Dit vuurwerk is al te horen op hun eerste nummer The Trouble With Us.

Marr zal binnenkort ook een paar shows van Chet Faker openen. Een hechte vriendschap is duidelijk geboren. Wij noteren alvast 4 december in onze agenda, dan komt de EP uit. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel