Dekmantel gooit opnames Selectors stage online

Iedereen die er aanwezig was, zal het met ons eens zijn als we zeggen dat de derde editie van Dekmantel één van de beste festivals van de zomer moet geweest zijn. De Nederlanders gaan altijd een stapje verder in hun programmatie en schonken het gezelligste hoekje van het Amsterdamse Bos aan de echte "crate-diggers".

De Selectors Stage bleef voorbehouden voor artiesten die door pure dj-skills een reputatie hebben opgebouwd binnen de muziekwereld. Publiekslievelingen als Motor City Drum Ensemble, Hunee, Floating Points en Joy Orbison wisten de fijnproevers keer op keer te verbazen door toch weer dat obscure disco nummer te mixen met een vergeten technoplaat gevonden in tweedehands platenzaak te Detroit. We moeten er zeker niet bij vertellen dat vinyl koning was op de Selectors Stage? 

Om nu ook de rest van de wereld te tonen dat het vak van een dj meer kan inhouden dan de Beatport top 20 aan elkaar mixen, trakteren de mannen van Dekmantel ons op acht opgenomen setjes van op hun gezelligste podium. Onder andere de sets van Motor City Drum Ensemble (en die was echt top!), San Proper en Mike Servito kunnen integraal herbeluisterd worden op de SoundCloud van het Amsterdamse evenementenbureau. Wij kijken alvast uit naar Dekmantel Festival 2016!