Borrowed Identity komt met nieuwe EP op de proppen

De Duitse producer Borrowed Identity, die platen aan de lopende band lijkt te leveren, brengt begin december zijn nieuwe EP The Contrast uit op het Amerikaanse label Let's Play House. Met zijn veelzijdige dj-sets lijkt hij zijn opmars alleen maar verder te zetten met boekingen over de ganse wereld. Op woensdag twee december kan je hem zo ook in de Charlatan in Gent aan het werk zien tijdens Unlocked Club Night door Private Sessions!

Borrowed Identity heeft als gave dat hij in tal van zijn genres uit de voeten kan, waardoor hij wordt omschreven als een muzikale kameleon. Of het nu om een discoset gaat, flarden hiphop, wat groovy house of zelfs diepe, industriële techno, niets is hem te veel gevraagd. Ook zijn producties mogen er wezen, zo had hij al releases op tal van labels, met Catz 'n' Dogz hun Pets Recordings, Get Physical en Ostgut Ton als meest klinkende namen.

Op vrijdag 4 december volgt een nieuwe release, genaamd The Contrast, uit op het in New York gevestigde Let's Play House. Na in september en oktober telkens een vierledige EP uit te hebben gebracht, volgt nu alweer een EP die zes nummers telt. Van een hoge productiviteit gesproken!

Wie Borrowed Identity aan het werk wil zien, kan op woensdag 2 december terecht in de Charlatan. Daar hosten de mannen van Private Sessions een Unlocked Club Night met Borrowed Identity als top of the bill. Verder treden ook aan de gastheren van Private Family aan, net als Niles, de winnaar van de vi.be-contest die de opwarmingsset zal verzorgen. Küken en Arno Truyens vervolledigden het podium bij deze contest.

Foto: © Fionn Große