Dj-sets voor het klimaat met Beatport

Beatport en Listen Paris slaan vanavond vanaf 17u de handen in elkaar om vierentwintig uur lang dj-sets uit te zenden van toppers uit de dancewereld. Ze vragen met deze silent disco aandacht voor het klimaat en roepen onze politici en beleidsmakers op het matje om op de klimaattop in Parijs met een stevig en overtuigend klimaatbeleid op de proppen te komen. 

Op de website van Beatport kun je nu al onder meer sets van Above & BeyondKompakt-medeoprichter Michael MayerTreasure FingersSoul Clap, Gui Boratto en Marc Houle beluisteren. Een volledige lijst vind je op bovengenoemde site. 

Naast het luisteren naar de stream en de mixes en het delen van je mening en commentaar op social media (met de hashtags #ListenParis2015, #EarthToParis en #Go100Percent), kan je ook op een andere manier helpen. Je kan je ook begeven naar één van de live silent disco's in verschillende wereldsteden. De dichtste voor ons is Parijs, Brussel zit er helaas niet bij. Een volledige lijst vind je op www.silentdiscosquad.com