Hoogtepunten Dimensions Festival 2015 gebundeld

Dinsdagmiddag 8 december, klokslag 12 uur. Het is zover, Dimensions Festival goot hun highlights van 2015 samen in een aftermovie met een lengte van 5 minuten en 7 seconden. Een dikke vijf minuten puur genieten, warme zomerrillingen krijgen en waarschijnlijk ook 'ik-wil-terug'-gevoelens die komen boven borrelen voor de bezoekers onder ons. 

Aan de hand van stop-motion, magnifieke drone-overzichten, 70's en 80's video-effecten en een combinatie van muziek, dans en cultuur straalt deze aftermovie een en al genot en geluk uit. Dit kon dan ook niet anders. Alle factoren die het festival beïnvloedde, vierden hoogtij in positieve zin.

Het festival werd voor het eerst uitverkocht. Dat is onder meer te danken aan de unieke set-up dat dit festival met zich meedraagt. Alsook de unieke en gevarieerde line-up die elke elektronische muziekliefhebber zaken gaf om naar uit te kijken en nu weer volop van te genieten tijdens het terugzien van de korte maar vaak intense flashbacks. Een verlaten fort, Romeins amfitheater, beach party's, boat party's, allemaal komen ze aanbod in de aftermovie die werd geproduceerd door Family Creative

Our 2015 Highlights video is out now!Register for Dimensions 2016 tickets: bit.ly/D168d — Registration closes January 22nd.Video created by Family Creative — Tracklist:Maalem Mahmoud Guinia & Floating Points - Mimoun MarhabaLoose Joints - Is It All Over My Face? (Kon Edit)Howling - Signs (Rødhåd Remix)SE62 - True ForceKwartz - Form & VoidDonnell Pitman - Love Explosion
Posted by Dimensions Festival on dinsdag 8 december 2015

Geniet u alvast even van dit beeldmateriaal en een tracklist die er anders ook wel mag wezen.

  • Maalem Mahmoud Guinia & Floating Points - Mimoun Marhaba 
  • Loose Joints - Is It All Over My Face? (Kon Edit)
  • Howling - Signs (Rødhåd Remix)
  • SE62 - True Force
  • Kwartz - Form & Void
  • Donnell Pitman - Love Explosion

Het festival is in 2016 aan zijn vijfde verjaardag toe. Headliners in 2015 waren o.a. Four Tet, Floating Points (live), Ben Klock, Âme, Little Dragon, Moodymann,... . Als Dimensions Festival hun jubileum in stijl wil vieren en nog beter willen doen als vorig jaar, denken we dat je je dit jaar maar beter kan pre-registreren op hun website. De kans dat het volgend jaar opnieuw vroeg zal uitverkopen, is reëel.