Awakenings Antwerpen lost volledige line-up

We zaten er al een tijdje op te wachten, de line-up voor de eerste editie van Awakenings in Antwerpen. Verspreid over twee dagen en twee zalen halen de Nederlanders de populairste namen uit de technowereld naar ons land. Een lijst met artiesten die de fans van het internationale concept al een beetje hadden kunnen voorspellen. 

Tijdens dag één wordt Area X gehost door het enorm populaire platenlabel Drumcode. Het project van grote baas Adam Beyer is de voorbije jaren enorm gegroeid en heeft zowat een residency bij Awakenings. Naast de labelbaas zelf zullen ook zijn vrouw Ida Engberg, Alan Fitzpatrick, Paul Ritch, Bart Skils en Sam Paganini van de partij zijn.

In de tweede zaal zien we voornamelijk residents van de wereldberoemde Berlijnse club Berghain op de affiche staan. Publieksfavorieten als Ben Klock, Marcel Dettmann, Len Faki en Vril (live) vervoegen de line-up. Dag één wordt vervolledigd door De Sluwe Vos, nog iemand die we de laatste tijd wel vaker bij Awakenings aan het werk zagen. 

Op dag twee gaat het er iets rustiger aan toe. In Area X krijgen we Joris Voorn, Maya Jane Coles, Adriatique, Joseph Capriati als internationale gasten voorgeschoteld. Zij worden vergezeld door Joachim, die we beter kennen als de eigenaar van de Antwerpse club Ampere en Sound Archictecture platenwinkel. Ook in Area Y staan er twee Belgen op het programma. De technolegende Marco Bailey en Kozzmozz-resident Kr!z worden bijgestaan door Dave Clarke, Oscar Mulero en Speedy J. 

Veel verrassingen vinden we niet terug op de line-up. De meeste artiesten op de affiche behoren tot de meer gevestigde waarden binnen de internationale technowereld. Awakenings speelt het voor zijn eerste editie op Belgische bodem op veilig en dat kunnen we hun absoluut niet kwalijk nemen. Samen met de line-up werden ook de early bird tickets gelanceerd. Een line-up vol legendes voor nog geen 30 euro, dat kan niet anders dan een succes worden. Wij zullen alvast van de partij zijn op 15 en 16 april in de Waagnatie!