Play'house start het nieuwe jaar met San Soda (09/01)

Indien je het nieuwe jaar start met een pak goede voornemens. Mag je voor je dat écht écht écht doet, nog een keer zondigen met de belofte van meer nachtrust. Met permissie van Fuzz Magazine. Na een kleine winter-sabbatical trapt Play’house het nieuwe jaar op 9 januari van start. Na een editie in Hasselt komen ze opnieuw thuis in hun vertrouwde stek ’t Speelhof in Sint-Truiden.

Het Limburgse houseconcept mocht afgelopen jaar tien kaarsjes uitblazen. Een passage van Dj Sneak - hieronder nog eens de aftermovie - zorgde toen voor een onvergetelijk verjaardag die ons nog vers in het geheugen zit.

Play’House weet steeds uit te pakken met headliners van zowel nationaal als internationaal niveau. Wat tot ver buiten Limburg de hartslag van menig houseliefhebber enkele beats per minute doet stijgen. “Belgians do it better” moet organisator en dj Chicago Habit hebben gedacht. Met een volledige Belgische line-up krijgt hij deze keer versterking van Bollen & Fichtner en niemand minder dan housemaestro San Soda.

Als de helft van FCL is voor velen een introductie van San Soda overbodig. Aan zijn diepe en warme house is de in Berlijn woonachtige Belg steeds te herkennen. Zijn passie voor vinyl zorgt er voor dat hij steeds weet te verassen met zijn dj-sets. Al lang stond hij op het verlanglijstje van Play’house en met een maar liefst drie uur durende set beloont hij al dat lange wachten.

Met het dj-duo Bollen & Fichtner prijkt er nog een topper op de affiche. De Café d’Anvers-residents mogen vervolg brengen aan hun geslaagde set in de pop-up bar van Play’house van afgelopen zomer. Hun dj-sets zijn sterk en staan garant voor feest. Het is dan ook geen verrassing dat het duo recent tot nummer zes van de Red Bull Elektropedia Awards schopte.

Zoals steeds is de Play’house founding father Chicago Habit zelf ook van de partij. En zal de houseliefhebber pur sang doen wat hij al jaren doet: ons bestoken met de beste house.

Duid 9 januari dus zeker aan in je agenda want deze Play’house editie op de vertrouwde plek ’t Speelhof wordt zonder twijfel weer een editie om niet snel te vergeten.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel