Sonus Festival lost duizelingwekkend lijstje namen

Al twee jaar op rij waren we met Fuzz Magazine vaste gast op Sonus Festival in Kroatië. Het festival dat drie grote clubs op Zrce Beach inpalmt met de beste house- en technoartiesten die de wereld rijk is, heeft nu een duizelingwekkend lijstje eerste artiesten gelost. Afspraak: 21 tot 25 augustus 2016 op een Kroatisch strand voor een vijfdaags topfestival, strak geregisseerd door de Duitse organisatie achter Timewarp!

Zowel in 2014 als in 2015 was Sonus Festival op muzikaal vlak een voltreffer. Het kruim der house- en technoartiesten werd samengesprokkeld en op het Kroatische strand van in de late namiddag tot zonsopgang losgelaten op een extatische meute. Ook dit jaar levert het festival een enorm straf lijstje eerste acts. Combineer dat met een perfecte locatie op zonovergoten stranden, adembenemende zonsondergangen en uitzichten, boat party's,... en je kan je nauwelijks een beter zomerfestival inbeelden. 

Zo vinden we er onder meer enkele artiesten die afgelopen jaar al passeerden op Fuzz Magazine. Onder meer Innervisions-oprichter Dixon, die zich al drie jaar op rij de ongekronde keizer van de Resident Advisor DJ Top mag noemen, speelt er. Ook de Duitse excentrieke producers andhim, die dit jaar nog enkele bejubelde EP's uitbrachten, zoals hun Domplatte EP en Rollercoaster EP, zijn van de partij.

We treffen er ook enkele namen aan die de voorbije jaren al het mooie weer maakten. Technogoeroe Chris Liebing plaatste er in 2014 al een absoluut hoogtepunt en ook Joseph Capriati kon ons dat jaar ten zeerste bekoren. Verder treffen we onder meer levende legendes als Ricardo Villalobos - die onlangs nog een acid klassieker van Mystic Bill onder handen nam - en Loco Dice aan op de line-up. Ook heel wat toppers terug zoals Marco Carola, The Martinez Brothers, Oliver Koletzki en tINI kunnen niet ontbreken. Onderaan dit artikel kan je alle aangekondigde namen alfabetisch terugvinden.

Early bird tickets zijn nu reeds beschikbaar via de website van Sonus Festival.

De voorlopige line-up alfabetisch:

andhim
Apollonia 
Binh
Cabanne
Chris Liebing 
Dana Ruh 
Dewalta 
Dixon
Ilija Rudman 
Jackmaster
Joseph Capriati 
Loco Dice 
Luciano
Marco Carola
Mariono Mateljan 
Oliver Koletzki
Pralesh (Raresh & Praslea)
Ricardo Villalobos
Seth Troxler
Sonja Moonear
The Martinez Brothers
tINI
ZIP

To all the Sonus people around the world who love good sound like us...Happy Winter Holidays and enjoy our 1st Line Up...
Geplaatst door Sonus Festival op dinsdag 22 december 2015