Extrema Outdoor Belgium maakt stagehosts bekend

13, 14 en 15 mei staat bij iedere Belgische house- en technofan al lange tijd met stip aangeduid in de agenda. Dan is het namelijk weer tijd voor de zesde editie van Extrema Outdoor te Houthalen-Helchteren. Nu werden ook de zestien organisaties bekend gemaakt die de podia zullen invullen. Na een geslaagde wintereditie tijdens Extrema Noir beginnen we nu reeds af te tellen!

De zestien organisaties zijn opnieuwe een fijne verzameling van internationaal gerenommeerde instituten en labels, gecombineerd met enkele topconcepten die ons land rijk is. Zo zullen de organisaties achter Feestgedruis (die dit jaar nog Club Vaag uit de grond stampten), Circoloco en FloorFiller (die binnenkort het label Mobilee ontvangen) opnieuw een stage voor hun rekening nemen.

Ook vinden we enkele clubs uit Antwerpen en Limburg terug in de lijst. De Hasseltse trots Forty Five zal er van de partij zijn, net zoals Labyrinth Club (onlangs uitgeweken naar Limburg), het recent opgerichte Ikon en La Rocca. Ook internationale toplabels Hot Creations en Defected zullen een uitmuntende line-up voorschotelen. Tot slot komen ook nog Ants, Elrow, Desperados, het Belgische multimediaplatform Red Bull Elektropedia, Disco Dasco en Caféina aan bod.

Tickets zijn reeds te koop vanaf 49 euro via de website van Extrema Outdoor.