Roots of Minimal strikt Max Cooper all night long

Roots of Minimal zet zijn overwinning als Best Really Big Party tijdens de Red Bull Elektropedia Awards nogmaals in de verf. Voor hun zevende verjaardag wisten ze niemand minder dan Max Cooper te strikken. Op zich al een topnaam, maar het feit dat hij er een all night zal spelen, maakt het des te indrukwekkender! Afspraak op zaterdag 6 februari in de Art Cube te Gent.

2015 was een absoluut topjaar voor Roots of Minimal! Een zesde verjaardag met Pan-Pot en Gaiser, Open Airs met DJ Koze en Nicolas Jaar en nog een editie met Dixon. Bovendien sluiten ze het jaar samen met Kozzmozz in stijl af met onder meer Mano Le Tough en Daniel Bortz.

Maar ze zijn zeker niet van plan in 2016 op hun lauweren te rusten. Getuige hun net aangekondigde editie op 6 februari. Daar zal de uit Noord-Ierland afkomstige Max Cooper all night long spelen in Room One. Slechts weinig producers hebben zo'n veelzijdige discografie als de ondertussen in Londen gevestigde producer, dus zien wij ook hem als een van de weinigen in staat een ganse avond te boeien op topniveau. Iets om naar uit te kijken, settijd: van 23u tot 7u!

Room Two zal verder gehost worden door Moodfamily, het label dat onlangs nog een 2e stek behaalde als Best Label tijdens de RBEA. Daar zullen Beazar, KooDoo en de Zweedse producer Dorisburg aantreden.

De early bird tickets zijn ondertussen uitverkocht, maar via de website van Roots of Minimal kan je nog steeds tickets verkrijgen aan €16.

 

Our 7th anniversary will be something special.Max Cooper all night long.
Geplaatst door Roots of Minimal op woensdag 23 december 2015

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel