STUFF. brengt een gratis download en twee live-clips

Wat een jaar was het voor het Gents/Antwerpse live-ensemble STUFF.! De heren wonnen niet alleen Best Artwork maar ook Best Album op de jaarlijkse Red Bull Elektropedia Awards. Deze prijs was meer dan terecht, dat kan vrijwel iedereen die het album beluisterde van de jonge Belgische helden beamen.

Om dit te vieren, en om iedereen in de kerststemming te brengen, hebben ze twee clips voor ons klaar die tonen hoe het eraan toegaat op de baan, en dat met een gratis download.

Al wie ooit gezegend werd met een optreden van STUFF. kan van de magie meespreken. De heren toveren vanalles en nog wat uit hun instrumenten en laten geen ziel onberoerd. Het was dan ook vanzelfsprekend dat het op hun album dansen geblazen was. Dit was menig stemmer voor de Red Bull Elektropedia Awards niet ontgaan, en ze wonnen dan ook de begeerde prijs voor Best Album 2015.

Aan zo’n album was het uiteraard hard werken, en dat was het touren ook. Om ons een blik te gunnen achter de schermen, releasen de heren nu twee video's. In de eerste zien we hun voorbereiding op -, en het concert zelf, in de Ancienne Belgique.

De eerste video was net op tijd voor kerstmis, en wordt begeleid door de zoete tonen van Caves. Om ons volledig in de kerststemming te krijgen besloten ze ook om het nummer gratis aan te bieden op de SoundCloud van Red Bull Elektropedia. Allen daarheen.