Belgische Sander W. maakt veroveringstocht op SoundCloud

Misschien zal zijn naam jullie nog niet veel zeggen, maar de Brussels Sander W. is bezig aan een heuse veroveringstocht op SoundCloud met zijn zomerse housedeuntjes.

Met temperaturen onder het vriespunt kan je jezelf misschien toch nog wat opwarmen met de zomerse houseplaatjes van deze Sander W. Met duidelijke invloeden van Klangkarussell, Klingande en Bakermat is de Brusselaar stilaan bezig met SoundCloud te veroveren.

Vooral zijn remix van Oscar & The Wolfs Strange Entity, samen met Fanfar en Sakso, is met zijn 247 000 plays een online hitje geworden. Het nummer kan je trouwens nog steeds gratis downloaden.

Maar ook live speelt Sander W. zelden alleen en wordt meestal vergezeld door een saxofonist of trompetspeler om zijn sets een extra dimensie te geven. Vandaag kwam ook zijn nieuwste remix online van Closer 2 You van Christian Carcamo.

Momenteel is de jonge artiest nog niet verbonden aan een platenmaatschappij maar wij veronderstellen dat dat niet lang meer kan duren als zijn succes op hetzelfde elan blijft uitbreiden. Binnenkort ongetwijfeld meer daarover!

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel