AMyn brengt liveset op Beatport

Om zijn nieuwe release te vieren, werd Joran Van Pol uitgenodigd door Beatport Amsterdam voor een streamingsessie onder de noemer Joran Van Pol & Friends. Ook de Gentse producer AMyn was van de partij en bracht er een liveset. Ook Joran zelf en Daniel Spanjaard namen een set voor hun rekening.

AMyn is een veelzijdige producer die zowel uit de voeten kan met meer minimal- en technogerichte muziek, alsook binnen het spectrum van de trage beats. Zo bracht hij meermaals het publiek, zoals op Roots of Minimal, in extase met uitstekende livesets. Dit resulteerde uiteindelijk in een nominatie voor de prijs van Best Live Act en Best Producer tijdens de afgelopen Red Bull Elektropedia Awards.

Dit jaar staat zijn 'slow' album op Moodfamily gepland, wat echter niet wil zeggen dat hij zijn andere muziek links laat liggen. Zo was hij te gast tijdens Joran Van Pol & Friends bij Beatport Amsterdam, waar hij een stevige liveset bracht.

De show kwam er naar aanleiding van de nieuwe EP van Nederlander Joran Van Pol, die eerder al een remix voor AMyn uitbracht op Moodfamily. Zijn drieledige Exist EP verscheen op 8 januari via Joris Voorn zijn label Rejected

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel